A friss tetoválásom levedzik, ez meddig normális és mikortól jelent gondot?
nem pár óráig folyik a festek,nekem volt h 3 napig.ez a normális.nem világositott fel a tetováló?
A fóliázást 2 napig kell folytatni arra maximálisan oda figyelve, hogy ne fülledjen be.A fólia éjszaka végig az alvás idő alatt legyen rajta a tetováláson,Illetve napközben kell még fóliázni ,miután felkeltél 3-4 órán át illetve mielőtt lefekszel 3-4 órán át ajánlatos fólia nélkül levegőztetni vékonyan lekenve Bepanthennel a köztes napközbeni időben legyen vastagon kenve fólia alatt. Ha fenn áll a veszélye, annak hogy kosz kerül a friss tetoválásba ,ami gyulladást okozhat akkor lehet még tovább fóliázni .A második nap után vékony rétegben kell lekenni tisztítás után a tetoválást és ezt naponta 3-4 alkalommal megismételni.Négy-öt nap alatt sokaknak begyógyul, de még a rendkívül érzékeny bőrűeknek is befejeződik a gyógyulás tíz nap alatt, tökéletesen.Ezután nem kell gyógykrémet használnod, viszont ha jónak látod, testápolóval kezelheted máskor is.
Ne vakargasd, és ne szedd le a száraz réteget akkor sem, ha az nagyon vékony, magától kell lejönni.
Én kenés előtt babapopsi törlővel letörölgettem. ÉS soha ne kend vastagon!
Nekem is pár napot mondtak, durván a második nap elejére már nem engedett színt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!