Megbízható/nem horror árakon fodrász Budapesten?
Rövid hajat szeretnék,viszont fogalmam sincs,hogy mi az ami tényleg jól állna.Elég egyedi arcom van,nem könnyű olyan frizurát találni ami tényleg jól áll.Valahogy úgy képzelem el a dolgot,hogy bemegyek,megmondom a fodrásznak,hogy nagyjából mi az elképzelésem,de alapvetően rá bízom,nézze meg az arcomat,a stílusomat,és csináljon valami olyat ami szerinte jól állna.Létezik olyan fodrász budapesten aki így elvállal,nem horrorisztikus összegért?Lehetőleg férfi fodrász legyen.
Ötletek?
Az én forászom ilyen, bár Ő nő. Én mindig úgy megyek oda, hogy elmondom, hogy mit szeretnék, ő is elmondja, hogy mit gondol, és az eredmény mindig tökéletes.
Én egy festés vágásért 4500-5000 Forintot szoktam fizetni, de nekem hosszú hajam van. Szerintem ez elég jó ár. Egyszer máshova kellett mennem, mert beteg volt a fodrászom, ott u.ezért 8500 Forintot fizettem, ésa végeredmény sem tetszett.
Kedves Első válaszoló!
Hol van ez a fodrász?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!