TijuMK kérdése:
Melyik naptejet lehet arcra is használni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 20:28
1/8 anonim válasza:
A jó minőségű nappali krémek tartalmaznak fényvédőt. Én ezeket részesítem előnybe. De vannak olyan naptejek is amiket az arcodra is tudsz használni. Pl a L'oréal Solar Expertise Sensitive naptej kifejezetten arcra való.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi, és mennyibe kerül és hol lehet ilyet kapni?
2012. ápr. 28. 10:04
3/8 anonim válasza:
Kb. 3000 körül van. Drogériákban be tudod szerezni. Vagy esetleg neten rendendelsz...
5/8 anonim válasza:
Frezyderm Naptejet újszülött kortól - érzékeny bőrre,
az egész testre lehet kenni!
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a fényvédős hidratáló krémek a 15 faktorukkal sajnos semmit se érnek nálam :(
2012. máj. 3. 23:25
7/8 anonim válasza:
Jaja, igazad van.. minimum kell egy 25 SPF-es, vagy egy 30-as faktoros.
8/8 anonim válasza:
ezer méregdrága arcra való fényvédőt kipróbáltam már, egyik sem vált be a nivea arcra valójától olyan fényes volt a bőröm, mint egy disznónak.
Ami eddig a legjobban bejött az a müllerben kapható lavozon sonnen creme, arcra való fényvédője, kb 600 ft 100ml.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!