Pattanások helyei - eltűnhetnek még?
Figyelt kérdés
Régebben nagyon csúnya volt az arcbőröm, és sajnos még ma is meglátszik a nyoma. Ilyen lilás pirosas színük van. Van még egyáltalán esély rá, hogy eltűnjenek, vagy ezek már örökre velem fognak maradni? :S2012. ápr. 24. 10:44
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Valószínűleg ki fogom próbálni, csak azt nem tudom, hogy nem befolyásolja-e a hatékonyságát, hogy milyen régi a heg? Mert nekem ezek kb. 5-3 éves nyomok.
2012. ápr. 24. 11:21
3/6 Smartguy86 válasza:
Nem befolyásolja. Az befolyásolja esetleg, hogy kifelé vagy befelé hegesedett a bőr. A kifelé hegesedést jobban kezeli, mint a befelé hegesedést, mivel annál a bőrből hiányzik egy darab.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát nekem simán lapos :D
Köszi mégegyszer.
2012. ápr. 24. 13:50
5/6 anonim válasza:
nem feltétlenül maradnak meg, ha kitartóan kenegeted pl. contratubex géllel, mert azt régi hegekre is ajánlják. viszont,én inkább dermarolleres kezelést javasolnék neked, mert azzal időt meg energiát spórolsz.. nem olcsó, de valamit valamiért. 30ezer kb
6/6 A kérdező kommentje:
Fu ez a cucc nagyon tetszik! : o Nem is gondoltam, hogy ilyen is van! A tetoválógép jutott róla eszembe :D Na ha egyszer lesz pénzem...
2012. ápr. 25. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!