Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek ez a kenőcs jó...

Szerintetek ez a kenőcs jó vadhúsra?

Figyelt kérdés

Phenylbutazon

...elsősorban gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásúak.

A kenőcs különböző mechanikai és kémiai bőrgyulladások, kis kiterjedésű I. és II. fokú égési sebek, napégés, vénába és izomba adott injekciók beszúrási helyén keletkező bőrgyulladás, felszíni vénagyulladás, traumás duzzanat, vérömleny, izom és ínhúzódás, reumás fájdalom helyi kezelésére szolgál.

2012. ápr. 23. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:
amit írnak róla, aszerint azt mondanám rá, hogy igen. de mivel nem ismerem, én csak az aloe vera gélt ajánlanám..mert én azt használom hegekre.
2012. ápr. 23. 22:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Én használtam igazi aloe verát is, de sajnos nem segített... Már annyi mindent próbáltam, és most nincs más itthon, csak ez... Sajna nincs pénzem valami hatásosat venni :/
2012. ápr. 23. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!