Szolárium help?
Most mennék először szoliba.
Kell előtte bekenni magam valamivel?
-Vagy mi tudnivaló van szoli előtt??
-Hány percel kezdjem h fokozatosan barnuljak?
- Átlagos bőrszínem van.
- Álló szoli a jobb ugye??
-Továbbá hogy megmaradjon a szín hetente kell majd menni vagy elég ha ér a nap és megmarad??
20/F
először is:
mielőtt szolizol, érdemes letusolnod, mert utána jó pár óráig nem szabad, mert leviszi a színt.
szoli előtt lehet használni különféle krémeket stb, de teljesen mindegy, hogy használsz-e, vagy sem.
álló szoliban több cső van, egyenletesebben fog, és elvileg gyorsabban barnulsz, viszont a fekvő tartósabb színt ad.
hetente menjél 2x, aztán ha már elérted azt a színt, amit szerettél volna, elég heti 1x.
a percet ne tőlünk kérdezd, a szoliban kérdezd meg, mennyit ajánlanak. mert nem mindegy, hogy egy olyan szoliba mész 10percre, ahol 2 éve volt csőcsere, vagy oda 10 percre, ahol 2 napja.
+tipp: ha gyorsabban, és tartósan barnább akarsz lenni, béta karotint fogyassz sokat, de mértékkel!
Először is tévhit hogy utána nem lehet fürdeni, lehet! Nyugodtan, a krémből akkorra már beszív, annyit a bőröd amennyi neki kell, a barnaságot nem lehet csak úgy lemosni! Mindig be kell kenned magad mivel szolizási idő alatt sok nedvességet veszít a bőr és célszerű ezt megakadályozni! A hidratált bőr sokkal egyenletesebben és tartósabban barnul, mint egy száraz bőr! Először max. 6 perc! Mindig kérd ki az alkalmazottak véleményét! Heti 1x ajánlott természetesen nyáron, ha strandolsz vagy van időd napozni, akkor megmarad!
Remélem tudtam segíteni
milyen krémmel kenjem b magam??
illetve kell vmi szemvédő mert káros a szemre a szoli??
Előttem már leírtak páran hasznos válaszokat,annyit még hozzáírnék,hogy ne kezd sok perccel,mert az nem egészséges,és nem is lesz hatékony,szval 6-7 körül kezd,és max szerintem 15 legyen(én annyira járok), az elején heti kettő,aztán már csak egy, ha pedig eléred a színt teljesen elég 2-3 hetente. A drogériákban lehet kapni különböző krémeket,szóval nagy a választék(szoliban elég drágák). Ahova én járok adnak szemvédőt,de nem használom,mert akkor úgy barnulna le,hogy a szemem körül kimaradna,vagy érted:D szóval becsukom a szemem,és így nem káros (annyira)
Remélem tudtam segíteni:)
Szerintem elsőre biztos elég a 4-5 max 6 perc!
Én nem vennék szolikrémet dm-ben, lehet a szoliba többe kerül kicsivel, de ott legalább tudnak segíteni, hogy nekem melyik jó,vagy, hogy amit el szeretnék elérni színt ahhoz melyik krém kell nekem!
Meg én a koalamacis krémeket szeretem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!