Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezek a pattanást eltávolitó...

Ezek a pattanást eltávolitó otthoni tippek közül, kinek melyik vált be?

Figyelt kérdés

Légyszi olvassátok el az alábbi listát, nekem szinte mind bejön, de nem tudom melyiket próbáljam ki.

Ti nektek melyik használt?

Vagy melyiket próbálnád ki?

Miért?

Köszi... :)

[link]

2012. ápr. 22. 20:05
 1/6 A kérdező kommentje:
vagyis ugy értem hogy igy első olvasásra, elég jol hangzanak, d nem tudom melyiket próbáljam ki, s ezért várom a véleményeket!! (még nem probáltam egyiket sem)
2012. ápr. 22. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:

szia

a fogkrém bejött nekem.

a citrom inkább arcizzadásra vált be.

többit annyira nem vágom.

2012. ápr. 22. 20:13
 3/6 zokniszörny válasza:
A kamilla csodákra képes - ez személyes tapasztalat. DE szerintem próbálgasd végig mindet, mindenkinek más válik be.
2012. ápr. 24. 00:47
 4/6 anonim válasza:

Szia!

Nekem is bevalt a fogkrem.

A tobbit meg nem probaltam, de ezutan biztos! Koszonom a hasznos linket! Engem, amugy a szemcseppes erdekel a legjobban, de en is azt mondom probald ki mindegyiket, hiszen mindenkinek mas a bore, mashogy reagal egy- egy szerre!

2012. ápr. 24. 03:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Tudom az lenne a legjobb ha kipróbáénám sorba őket, de félek hogy a forditottja megy végbe, vagyis nem segit, hanem véletlen árt :SSS még sosem próbálkoztam ilyen házi módokkal, de akk itt lesz az ideje...

Amugy én is nagyon kiváncsi vagyok a szemcseppesre, van is itthon.:))

Annyit kérhetek ha valaki kipróbálta valamelyiket, akkor megosztaná az eredményt velem? Légyszi, fontos lenne :))

2012. ápr. 24. 21:00
 6/6 zokniszörny válasza:
A kamillát próbáld ki nyugodtan, semmi bajod nem lesz tőle, gyógynövény, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatása van. :)
2012. ápr. 27. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!