Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Arcbőrre lehet néha kenni...

Arcbőrre lehet néha kenni testápolót? Ha nem, akkor mivel tehetném selymessé a bőrömet?

Figyelt kérdés
Most csináltam egy pakolást rá, de inkább száraznak érzem mint selymesnek :S Amúgy zsíros szokott lenni.
2012. ápr. 22. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Vegyél inkább valami arcra való hidratálókrémet, a testápoló nem igazán jó rá, de az arckrémek között is vannak egész olcsók és mégis jók.(Ha zsíros a bőröd arra általában a teafaolajosakat, uborkásokat ajánlják, az avonos nekem nagyon bejött.)

A pakolásod nem tudom milyen volt, de az ilyen "otthoniak" nem árthatnak... nem lehet hogy csak megszoktad hogy zsíros az arcod és azért érzed most nagyon száraznak?

2012. ápr. 22. 14:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Lehet hogy azért érzem úgy... Csokis-mézes, házikészítésű arcpakolás volt. :)

Arc krémek közül Garnier van itthon, azt már próbáltad?

2012. ápr. 22. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Én garnier rózsavizes, E-vitaminos arckrémet használtam. Kifejezetten száraz, érzékeny bőrre van, nekem köztes. Néha mitteszeres, néha viszont nagyon száraz és érzékeny tud lenni. Épp ebben a száraz és érzékeny periódusban voltam, amikor vettem, de nekem nem vált be. Bekentem az arcomat, 5 percig tök jó hidratáltnak éreztem, aztán szinte semmi.

Ettől függetlenül neked beválhat a garnier arckrém, főleg, hogy zsíros a bőröd, így neked más garnier krém kellene.

2012. ápr. 22. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!