Arcbőrre lehet néha kenni testápolót? Ha nem, akkor mivel tehetném selymessé a bőrömet?
Vegyél inkább valami arcra való hidratálókrémet, a testápoló nem igazán jó rá, de az arckrémek között is vannak egész olcsók és mégis jók.(Ha zsíros a bőröd arra általában a teafaolajosakat, uborkásokat ajánlják, az avonos nekem nagyon bejött.)
A pakolásod nem tudom milyen volt, de az ilyen "otthoniak" nem árthatnak... nem lehet hogy csak megszoktad hogy zsíros az arcod és azért érzed most nagyon száraznak?
Lehet hogy azért érzem úgy... Csokis-mézes, házikészítésű arcpakolás volt. :)
Arc krémek közül Garnier van itthon, azt már próbáltad?
Én garnier rózsavizes, E-vitaminos arckrémet használtam. Kifejezetten száraz, érzékeny bőrre van, nekem köztes. Néha mitteszeres, néha viszont nagyon száraz és érzékeny tud lenni. Épp ebben a száraz és érzékeny periódusban voltam, amikor vettem, de nekem nem vált be. Bekentem az arcomat, 5 percig tök jó hidratáltnak éreztem, aztán szinte semmi.
Ettől függetlenül neked beválhat a garnier arckrém, főleg, hogy zsíros a bőröd, így neked más garnier krém kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!