Mi az amitől ujra puha, fényes és egészséges lett a száraz hajad?
Figyelt kérdés
Elsősorban a házi pakolásokat, és egyéb dolgokat várom, de ha a bolti sampook, pakolások segitettek azt is ird le, szivesen olvasom!!!
Köszi
2012. ápr. 21. 22:35
1/5 anonim válasza:
Én sima testápolóval kentem be a hajvégeket.Különben nemrég vettem a Gliss kur olajos hajregeneráló sprayt.Száraz és nedves hajra is használható.Nekem nagyon bevált,jobban ki is tudom fésülni a hajamat.
2/5 anonim válasza:
Kókuszolajos hajpakolás! Én hajvégápolónak is ezt használom, persze csak nagyon kis mennyiségben kenek a hajvégekre.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! Első: a testápolót akkor teszed mikor megmosod és még vizes? vagy szárazon? ha vizesen akkor utána le kell mosni? Köszi
2012. ápr. 22. 13:45
4/5 anonim válasza:
A testápolót,akkor a mikor még vizes,és utána szárítom meg a hajam.Nem kell vastagon rákenni.Szárazon még nem próbáltam,lehet,hogy az nem jó,mert nagyon zsírosnak fog tűnni a haj tőle.
5/5 Szafica válasza:
Nekem a ricinusolajtól lett újra szép és puha, de kókuszolajat is szoktam néha rakni a hajvégeimre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!