Mit ajánlotok a töredezett hajra? Hogy óvjam meg az egészséges részeket?
A különböző balzsamok, pakolások, sprayk stb.-k arra szolgálnak, hogy ápoljuk és tápláljuk a hajat, megóvjuk a káros hatásoktól (természeti hatások, nagy hő stb.). Ami eltöredezett, az már semmilyen csoda cucctól nem lesz szép, egészséges haj.
Töredezett hajra a megoldás az olló. Tudom, hogy nagyon rossz, főleg, ha növeszted, számtalanszor jártam már én is így, de muszáj. Nekem egyébként az a tapasztalatom, hogy ha már töredezett a haj, érdemes levágatni a töredezett részeket és utána elkezdeni rendszeresen a hajnak megfelelő termékekkel ápolni a hajat. Volt olyan, hogy én sem akartam levágatni, ezért balzsamot, pakolást, hajvégápolót használtam a már töredezett hajamra. Nem igazán lett jobb, de a hajam többi részét sem ápolta nagyon. Miután vágattam a hajamból és ugyanezeket használtam tovább sokkal puhább, egészségesebb volt a hajam. Tehát jobban hatott a termék! :)
Szerintem vágass belőle, utána pedig keress a hajadnak megfelelő balzsamot, pakolást. Ha nem baj, nem ajánlanék semmit, mert az, hogy pl. száraz a haja valakinek nem jelenti azt, hogy jó lesz neki az a termék, ami más száraz hajúnak. Számtalanszor jártam úgy, hogy ajánlottam ismerősöknek azt, amit én is használok, s nekik nem vált be, pedig a hajtípusunk hasonló. Szóval ezt igazából magadnak kell kitapasztalni.
És hajvasalás előtt használj hővédőt, valamint a lehető legkevesebbszer vasald a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!