Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi az arcápolási rutinotok?...

Mi az arcápolási rutinotok? Miket használtok?

Figyelt kérdés

Arcradír, arckrém,szemkörnyékápoló vagy szemránckrém (ha használtok), tonik, ajakápoló illetve egyéb arcpakolások.

Ti mit használtok és mi az, ami nagyon bejött nektek és észrevehetőbben szebb lett tőle a bőrötök? Illetve milyen bőrtípusotok van? Korotok?

Bocsi a sok kérdésért.

Nekem normál bőröm van, és érzékeny kicsit.

21/L

2012. ápr. 21. 12:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
bőröm*
2012. ápr. 21. 14:35
 12/25 anonim ***** válasza:

Már nagyon régóta Nivea termékeket használok, arctisztításra, hidratálásra is, mert ezek váltak be a legjobban, nem allergizálnak (nagyon érzékeny a bőröm) és szépen, kíméletesen tisztítanak. Az arclemosóm vegyes bőrre való, bőrradír is egyben. Arctisztítás után tonikot használok, de azt este. A reggeli arcápolás így néz ki: arclemosó, mattító hidratálókrém. Este ugyanígy arctisztítás, tonik, majd szemránckrém, bár ez egyelőre még csak lifting hatású enyhébb szemránckrém. Ebből Vichyt vettem, mert már vannak szarkaláb-kezdeményeim sajnos, szóval erre nem sajnálom a pénzt és ennek van is eredménye. Van még egy szintén Vichy márkájú arckrémem zsírosságra, pórusösszehúzásra, de ezt nem használom minden nap, mert nem túl bőrkímélő, elég agresszív a bőrömnek, de hatásos. Zsíros, tág pórusú, mitesszerekre hajlamos bőröm van. Pattanásaim szerencsére már nincsenek, bár menstruáció előtt mindig sikerül 1-2 "gyönyörű" bibircsókot növesztenem...

26 N

2012. ápr. 21. 16:50
 13/25 anonim ***** válasza:

heti egyszer radírozom St.Ives sárgabarackos radírral, heti 1-2szer használom a Zamian kakaós maszkot.

napi rutin: reggel Himalaya Herbals habállagú lemosó, régebben valamelyik Zamian szappan, tonik és Zineryt, amit a bőrgyógyász írt fel, mert 20 évesen még mindig csúnya pattanásos, mitesszeres a bőröm sajnos :S

este: ugyanez, lemosom alaposan a sminket, tonik+ skinoren krém (szintén gyógyszer)

tudom, hogy nem élek egészségesen, nem sportolok, nem étkezem egészségesen, de ezek ellenére én hiszek abban, hogy aki teljes mértékben egészségesen él, nem használ túl sok kemikáliát, annak szép a bőre. csak ez nem mindig igaz, közre játszhat a genetika is, valami mögöttes probléma, illetve ez a felgyorsult, városi élet... :S

2012. ápr. 21. 20:48
 14/25 anonim ***** válasza:
ja, és bőrgyógyászi utasításra havi egyszer járok kozmetikushoz is, még csak egyszer voltam, 1 hónapja kezdődött a kezelés, de már kevesebb a pattanás, csak egy részen nagyon lassan gyógyulnak
2012. ápr. 21. 20:50
 15/25 A kérdező kommentje:

Ket dolgot jegyeznek meg kt hozzaszolotol.

Az egyik, hogy miert kerulod a hust egyik kedves valaszolo. Arra is szuksege vana szervezetednek.

A masik, hogy keruljuk a stresszt...hat azt mintha kerulni lehetne a mai vilagban...bar vannak olyqn emberek akiknek ki van nyalvq a segguk..ok lehet nem teszik ki magukat stressznek. persze akinek nem inge az ne vegye magara....csak hat sajnos ma mar nehez nem stresszesen elni.

En nekem a reggeli rutinom egy aqua gel...meg carmex ajakapolo..esetleg smink ha ugy van kedvem...de az is vagy alapoz vwgy szinezett hidratalobol all + puder...szemceruza, spiral illetve vmi ruzs vagy szajfeny.. Este ezt Vixi kozmetikai kendovel lemosom...amit csak be kell vizezni vagy nivea arctisztito tej...plusz aquas gel arckrem es szemkornyekapolo..meg ajqkapolo. Kb ennyi. Neha..ha kijon vmi ragya akkor sudocremet kenek ra picit.

Arcradirnak en Sunfleur terneket hasznalok..plusz pakolast is abbol..a csokisat. Illetve neha natur joghurtot teszek arcomra vagy elesztos pakolast.

Es nekem speciel nagyon szep borom van..mint a baba segge...

2012. ápr. 21. 23:17
 16/25 anonim ***** válasza:
nem tudom hoy írta e még vki hoyg nem eszik húst.Nost én eszek de minél ritkábban.uyganis ezek a husok amiket árulnak tele vannak nyomatva hormonokkal antibiotikumokkal ,az ember csak fűszerezi de mégis alig van ízük.Szerencsére mi nem szoktunk ilyesfajta húst venni inkább saját csirkét levágunk.De ha tehetem akkor egy héten csak kétszer eszek húsos kaját. egyébként a fehérjét más formában is be lehet vinni.
2012. ápr. 22. 07:41
 17/25 anonim ***** válasza:

TOLSOM arctisztítót használok, utána TOLSOM borotválkozógélt és HYMM borotvapengét, utána TOLSOM arctonikot, majd végül TOLSOM arctejet. Azokon a napokon, amikor nem borotválkozom, a borotválkozógélt értelemszerűen kihagyom a sorból.

Amúgy normál bőröm van, de a borotválkozásra érzékeny voltam, amíg meg nem találtam ezeket az arcápoló szereket. Korábban mindenféle szemetet kipróbáltam, és nem voltam elégedett velük. A Gilette összes terméke például egész borzalmas volt. Egyedül a NIVEA egyik borotválkozás utáni arctejéről tudom azt mondani, hogy jó minőségű volt, de az sem olyan jó, mint a TOLSOM.

39/F

2012. ápr. 22. 22:14
 18/25 A kérdező kommentje:
Áldom az Istent, hogy nekem nem kell borotválkoznom:)
2012. ápr. 23. 19:16
 19/25 anonim ***** válasza:

Kaptál helyette más kihívásokat :) Nem jobb, nem rosszabb - másmilyen.

Mindenesetre mostanában már nekem sem probléma. Rengeteget számít, hogy milyen arcápolást alkalmaz az ember.

2012. ápr. 23. 19:57
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Érdekesek a lepontozások... Akinek több a vegyszer a képén, mint a bőr, annak megy a pont, aki viszont inkább nem mérgezi magát, azt lepontozzák... Érdekes, nem tudtam, hogy már ez is divatszámba megy...

Első voltam.

2012. ápr. 24. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!