Csak engem ráz tőle a hideg? Annyira fura, és visszataszító. Belegondolok, hogy amikor egy pasi mondjuk megfogná a fejét két kézzel, hogy megcsókolja, és ezt a férfias rövid hajat tapintja. Na meg, hogy alapból szép arcú lányok mennyire el tudják vele cseszni magukat..
Szerintem is undorító! Sehol sem nőies! Bár mai tinédzsereknél ez mellékes,hogy nőiesek legyenek..
2012. ápr. 19. 15:37
3/9 anonim válasza:
tiniknek elmegy, de nekem nem jön be, inkább vagánykodni akarnak, de olyannak nem javasolnám, aki bármilyen komoly eredményt szeretne elérni az életben. De ilyen hajjal még a tanár is kispéciz magának szerintem és többet piszkál, vagy feleltet. Az én időmben (ami vicc, hisz nem volt rég) már a műköröm vagy hajhosszabbítás miatt rászálltak a tanárok az illetőre.
24/N
2012. ápr. 19. 15:42
4/9 anonim válasza:
A szomszédasszonyom két gyerekes anyuka, neki is ilyen.Szerintem is csúny.
2012. ápr. 19. 23:44
5/9 anonim válasza:
a
2012. ápr. 19. 23:44
6/9 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, de nem is zavar különösebben. Inkább mellmagasságban vagy lejjeb nézem :)
2012. ápr. 20. 10:44
7/9 anonim válasza:
nekem tetszik. :) szerintem szép én is vágatnék ilyen hajat magamnak, de anyukám nem is engedi azt mondta h elhuzhatok otthonról ha ilyen hajam lesz (mikor nagy leszek, mert most fiatal vagyok 13L, de nem fogom magamra haragitani anyút ezért a hajért, de tetszik.)
2012. ápr. 20. 17:40
8/9 anonim válasza:
Skrillex haj ,ez az új dubstep őrülettel jött szerintem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!