Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi az a borzalmas hajstílus?...

Mi az a borzalmas hajstílus? A hideg kiráz, ha meglátok egy ilyen csajt.

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amikor a fejük oldalán lenyíratják rövidre a csajok a hajukat. Azt hiszem, sidecut a neve. Konkrétan erre gondolok:

[link]

Csak engem ráz tőle a hideg? Annyira fura, és visszataszító. Belegondolok, hogy amikor egy pasi mondjuk megfogná a fejét két kézzel, hogy megcsókolja, és ezt a férfias rövid hajat tapintja. Na meg, hogy alapból szép arcú lányok mennyire el tudják vele cseszni magukat..

2012. ápr. 19. 15:32
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

sztem is baromi gáz,és undoritó,csöves külső!

mint egy hajléktalan

2012. ápr. 19. 15:36
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is undorító! Sehol sem nőies! Bár mai tinédzsereknél ez mellékes,hogy nőiesek legyenek..
2012. ápr. 19. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

tiniknek elmegy, de nekem nem jön be, inkább vagánykodni akarnak, de olyannak nem javasolnám, aki bármilyen komoly eredményt szeretne elérni az életben. De ilyen hajjal még a tanár is kispéciz magának szerintem és többet piszkál, vagy feleltet. Az én időmben (ami vicc, hisz nem volt rég) már a műköröm vagy hajhosszabbítás miatt rászálltak a tanárok az illetőre.

24/N

2012. ápr. 19. 15:42
 4/9 anonim válasza:
A szomszédasszonyom két gyerekes anyuka, neki is ilyen.Szerintem is csúny.
2012. ápr. 19. 23:44
 5/9 anonim válasza:
a
2012. ápr. 19. 23:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszik, de nem is zavar különösebben. Inkább mellmagasságban vagy lejjeb nézem :)
2012. ápr. 20. 10:44
 7/9 anonim ***** válasza:
31%
nekem tetszik. :) szerintem szép én is vágatnék ilyen hajat magamnak, de anyukám nem is engedi azt mondta h elhuzhatok otthonról ha ilyen hajam lesz (mikor nagy leszek, mert most fiatal vagyok 13L, de nem fogom magamra haragitani anyút ezért a hajért, de tetszik.)
2012. ápr. 20. 17:40
 8/9 anonim válasza:
Skrillex haj ,ez az új dubstep őrülettel jött szerintem
2012. ápr. 20. 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:

tényleg undorító

15/L

2012. dec. 7. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!