Melyik teszi jobban tönkre a hajat? A tupír vagy a vasalás?
a tupír is roncsolj a hajat, de nem annyira inkább azt mondnám hogy nagyon kócos lesz a haj és nehéz kifésűlni, főleg ha jól be van fújva lakkal. Anno szinte minden nap tupíroztam és lakkoztam a hajmat és bizony kicsit tönkre is tette.
Én nem ajánlom! vagyis próbáld ritkábban tupírozni.
Egyik sem, ha mértékkel használod :)
Hosszú, vékonyszálú hajam van és egy tökéletes profi, fodrász hajvasalóm, amivel lehet göndöríteni(kis-és nagy hullámok), kreppelni, vasalni, szóval mindent! Egy éve van meg, azóta szinte minden nap máshogy sütöm be a hajkoronámat. Hetente 4-5ször használom, a hajamnak tényleg semmi baja, nem töredezett, nem szálkás. Biztos azért, mert maximum 160°C-ra kapcsolom. Most az egyszer szerencsés vagyok, hogy vékony szálú a hajam, mert alacsony fokon is ugyanolyan jól megáll. A tupírozásról sajnos nincs nagyon tapasztalatom, de ha nem viszed túlzásba és este finoman fésülöd ki, nem "téped", akkor nem károsítja a hajadat
Szia!
Használj hajkiegyenesítő krémet, ami védi a hajadat (hővédős), és ne nagyon tupírozd emellett a hajat (ne minden nap) és akkor nem lesz baja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!