15éves leszek és hirtelen nőttem. A cicim és a fenekem tiszta stria. A fenekemen ésa combomon elég durva én először azt hittem narancsbőr olyan ocsmány deanya azt monda hogy striaLEHET HOGY NARANCSBŐR? MIT CSINÁLJAK VELE?
A narancsbőr, az egy dudoros egyenletlen bőrfelület, mintha pici szivacsdarabkákat dugdostak volna a bőröd alá.
Az szerintem nem lehet.
A hirtelen nyúlástól, bőrtágulástó, bőrösszehúzódástól jelenhetnek meg striák. Neked sztem ez van.
Nekem is van a fenekemen stria. Voltam vele bőrgyógyásznál ő azt mondta, hogy nem tud rá adni semmit. De én most vettem ilyen Dr. Kelen L-Carnitin-es gélt, amire az van írva, hogy striák ellen is jó. Két hete használom napi 2x és szerintem már halványabbak. Nem tudom, hogy teljesen el fog-e valaha is tűnni, de szerintem próbáld ki te is! :)
Egyébként ez a gél narancsbőr ellen is jó, de szerintem neked az nincs.
Ne légy szomi de sajni a stria nem múlik el!
De ne aggódj ki fog fehéredni és majd alig látszik!
Nekem is van!
Nyugi a pasikat nem is érdekli jóformán! ;):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!