Majdnem fehér de egy kicsit azért szőkés hajat szeretnék! Milyen hajfestéket, szőkítőport vagy egyéb dolgot használjak?
Figyelt kérdés
Légyszíves csak olyan írjon, akinek be is vált és tudja milyenre gondolok! Köszönöm szépen a válaszokat előre is! :)2009. jún. 19. 17:28
1/5 A kérdező kommentje:
Nekem eddig csak egy hajfesték vált be, ezt eddig rendeltem, de ezután nem fogok tudni rendelni, ezért kérem a segítségeteket! Köszi! :)
2009. jún. 19. 17:29
2/5 anonim válasza:
Nekem sokáig szőke hajam volt,olyan,mint amiről te írtál és majdnem mindig Palette A10 -est használtam.
3/5 A kérdező kommentje:
nekem a fodrászom azt mondta h a palette egy sz.r mert régen amikor szőke voltam azt használtam és hát nem nagyon vált be...
2009. jún. 20. 10:51
4/5 anonim válasza:
hát nekem mondjuk bevált. Legelőször mikor barnáról festettem,még nem lett tökéletes,de másodszorra már igen. kb 2 évig volt szőke hajam,kísérleteztem is többféle festékkel,de nekem a palette vált be legjobban. De lehet,hogy hajfüggő,nem tudom.
5/5 A kérdező kommentje:
...azért köszönöm a választ!! :)
2009. jún. 20. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!