Az ilyen körömdíszítésnél mi van a poharakba?
http://www.youtube.com/watch?v=6RusAOdq6Wc&feature=related
És milyen lakkokat kell használni? Mindegyik jó? (mármint arra gondolok, amit belecseppent?)
Valakinek sikerült már?:)
szobahőmérsékletű (asszem desztillált) víz.
Nem tudom milyen lakk kell,otthon próbáltam szinte mindegyik jó volt :D Csak lusta voltam mindegyiknél megcsinálni
Azért kérdezem, mert tegnap próbáltam sima és desztillált vízzel is, de nem sikerült, meg kb 5 féle lakkal...
Lesüllyedtek egy cseppben az aljára, nem akartak úgy szétterülni... csak 1, de azt még anno lemosóval hígítottam, úgyhogy nem használom, csak kipróbáltam..
Akkor lehet tényleg ez a gond. Akkor megyek nézek majd egy-két olcsó lakkot százforintosba és azokat tényleg nem sajnálom majd lemosóval hígítani..
Köszi szépen mindkettőtöknek!:)
Végig néztem és nem lakkot cseppent a vízbe. Ha kinyitod a leírást, ott felsorolja, az alapanyagokat. A vízbe pedig ezek kerültek: China Glaze Liquid Leather
China Glaze Rainbow. Nem ismerem ezeket az anyagokat, de tükörfordítással porcelán folyékony bőr glazúr, illetve porcelán szivárvány glazúr. Ezeket szerintem tuti csap spéci boltokban tudod megszerezni!
Az a china glaze az nem a 2 lakk megnevezése, amit használ?
Szűrt vizet használ, azt jelenti a filtered.. nemtom mostmár, mert másik videókban is a lakkokat cseppentik abba a folyadékba mindenféle lakkot..
Itt egy másik, most megnéztem, hogy mégcsak a körömlakk fajták(üvegek) sem ugyanazok, nézd:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!