Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az ilyen körömdíszítésnél mi...

Az ilyen körömdíszítésnél mi van a poharakba?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=6RusAOdq6Wc&feature=related

És milyen lakkokat kell használni? Mindegyik jó? (mármint arra gondolok, amit belecseppent?)

Valakinek sikerült már?:)

2012. ápr. 15. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szobahőmérsékletű (asszem desztillált) víz.

Nem tudom milyen lakk kell,otthon próbáltam szinte mindegyik jó volt :D Csak lusta voltam mindegyiknél megcsinálni

2012. ápr. 15. 20:42
 2/8 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert tegnap próbáltam sima és desztillált vízzel is, de nem sikerült, meg kb 5 féle lakkal...

Lesüllyedtek egy cseppben az aljára, nem akartak úgy szétterülni... csak 1, de azt még anno lemosóval hígítottam, úgyhogy nem használom, csak kipróbáltam..

2012. ápr. 15. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Én eleinte sima csapvízzel csináltam, azzal is működött, de áttértem desztillált vízre, így kicsit jobb:) Ja és nem mindegyik lakkal működik, nekem pl szinte csak az ilyen nagyon hígakkal. Ha nincs, akkor a 100as boltokba kb 200 ft. Ott ugye a legrosszabb minőségűt adják ennyiért és nekem pont hogy azokkal működik ez. Meg egyébként is sajnálnám a drágábbakat erre elcsöpögtetni, mert azért elég lakk-igényes. De szép, az biztos. :D
2012. ápr. 15. 20:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Akkor lehet tényleg ez a gond. Akkor megyek nézek majd egy-két olcsó lakkot százforintosba és azokat tényleg nem sajnálom majd lemosóval hígítani..

Köszi szépen mindkettőtöknek!:)

2012. ápr. 15. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Végig néztem és nem lakkot cseppent a vízbe. Ha kinyitod a leírást, ott felsorolja, az alapanyagokat. A vízbe pedig ezek kerültek: China Glaze Liquid Leather

China Glaze Rainbow. Nem ismerem ezeket az anyagokat, de tükörfordítással porcelán folyékony bőr glazúr, illetve porcelán szivárvány glazúr. Ezeket szerintem tuti csap spéci boltokban tudod megszerezni!

2012. ápr. 15. 21:12
 6/8 A kérdező kommentje:

Az a china glaze az nem a 2 lakk megnevezése, amit használ?

Szűrt vizet használ, azt jelenti a filtered.. nemtom mostmár, mert másik videókban is a lakkokat cseppentik abba a folyadékba mindenféle lakkot..

Itt egy másik, most megnéztem, hogy mégcsak a körömlakk fajták(üvegek) sem ugyanazok, nézd:

http://www.youtube.com/watch?v=VCnmtJbI1oo&feature=related

2012. ápr. 15. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem, lehet, hogy igazad van. De más videókon is láttam ezt a china glaze-es üvegeket. tehát lehet, hogy erre a vizes technikára az a jó :) Sok sikert a kísérletezéshez :D
2012. ápr. 15. 21:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké!:) Köszi!:) Nem adom fel! :D
2012. ápr. 15. 21:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!