Pattanás - mit tegyek?
Sziasztok, tudom, hogy már ezer ilyen téma van.. De nem nagyon szoktak pattanásaim lenni, holnap állásinterjúra megyek és gondolom a stressztől kijött mára két jókora dudor a homlokomon.. Az egyiket az oldalfrufrummal el tudom tüntetni, de a másik pont középen van és már fehér a közepe:S
Szóval: Mi a jobb, egy vörös seb vagy egy fehérfejű szintén vörös pattanás?? Ha kinyomom, akkor előbb gőzöljem ki az arcom (van itthon kamillavirágzat), fertőtlenítsem le alkohollal és szúrjam meg kicsit tűvel? Van még itthon ilyen cinkes rázókeverék ekcémára, azzal kenegettem reggel óta, de nem segített semmit:( Ezen kívül van még Bioptron lámpa. Szerintetek ha kinyomom vállalható mértékben visszahúzódik holnapra?? Bocsi de nagyon kétségbe vagyok esve, fontos lenne nekem ez az interjú :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!