Tudtok ajánlani valami készítményt vagy praktikát a haj gyorsabb növelése érdekében?
Érdekelne ugyanez a haj lassabban való növelésére is.
(Most volt fodrásznál és eléggé elrontotta + még elég rövidre vágta a múltkorihoz képest)
gyorsabb növekedésre jó a ricinus olaj, a sörélesztő tabletta, a kovaföld kapszula, a varga hajszesz.
ezeket baráti áron be is szerezheted.
Köszönöm!
Ilyet hol tudok venni? (nem vagyok jártas a témában)
És mit értesz baráti árnak? :)
Ricinus olajat a patikában vettem 180 ft-ért 300 ml-es kiszerelésben, s heti egyszer kell alkalmazni, tehát viszonylag sokáig elég.
Sörélesztő tabletta 600-1400 ft között mozog és normál esetben napi 3 a javasolt adag. Rossmann, dm, gyógynövénybolt biztos, esetleg gyógyszertár.
Kovaföld kapszula az húzósabb, olyan 1500-3000 között mozognak, van többféle, de nem biztos, h a legdrágább a legjobb. Ugyanott lehet kapni, mint a sörélesztőt.
A többi hajszesz, pl. Varga, Bánfi, stb. 2-3-4 ezer ft körül vannak, s ugyanott, mint az utóbbi kettő.
Remélem tudtam segíteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!