Kallos szőkítőpor, és a hozzá tartozó 6%-os hidrogén peroxidot hogy kell használni?
Átlagos barna hajam van, amely félhosszú, és szeretnék rajta világosítani! Nem brutálisan, csak éppen 1-2 árnyalatot.
Fodrászkellék üzletben szereztem be a port, ahol nem igazán értettem az elmagyarázását! Teljesen egyedül készíteném, és még sosem volt ilyennel dolgom.
Szőkítő és oxid 1:2 keverési arányba kell összekeverni! Szerintem jobban járnál ha fodrásszal csináltatnád meg!
Mert:először a végeire utánna a tövére kell felkenni (nem hiszem h egyedül menne!),amire végeztél vele teljesen máshogy szívja le az egészet, ha még sárgulásra is hajlamos vagy akkor elég gáz lesz a hajad(csibesárga) de ha akarod csinélhatod egyedülis!
Sok szerencsét!
Szerintem is menj fodrászhoz ha megteheted, mert ha elrontod nagyon csúnya lesz, mellesleg ha túl sokáig hagyod rajta leég(én is jártam így),és töredezik.
Szerintem világosabb hajfestékkel probálkozz.Próbáld meg a szőkét, ugyse fogja meg a hajad szőkére, csak világosít a hajadon!!remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!