Milyen típusú póthajt válasszak?
Szia!
Én fodrásztól kérdeztem rá ezekre a dolgokra, röviden leírom mit mondott.
Csak európai póthajat érdemes felrakatni, mert az indiai haj nem egyezik meg az európai emberek hajával, ezért összekócolódik, tönkre teszi a hajadat.
Sokféle hajhosszabító technikával is fel lehet tenni a póthaja, de a hajfelvarrás a leegegészségesebb, nem károsítja, a hajat,de még szebb is lesz a póthaj alatt, mert így nem éri annyi szennyező anyag az utcán. A legveszélyesebb (ezt nem is ajálja) a keratinos hajillesztés, ez viszont töredezetté,szárazzá teheti a hajat. Ezt inkább azoknak ajánlják, akik rövidebb ideig szeretnének csak póthajat.
Ezen kívül van még már megoldás is, gyűrűzés stb...de ezekről még énse nagyon hallottam.
Remélem tudtam segíteni! :)
Milyen a keratinos hajillesztés? mert nekem hőillesztéssel van feltéve, Hairdreams? Lehet ugyan az? Valóban csak európai póthajat szabad felrakatni.
Sokan panaszkodtak a hejfelvarrásra. Nekem hőilesztéssel van feltéve, nyáron lesz 1 éve és a másodjára van feltéve a póthaj.
Eddig nem volt vele gond,de lekopogom :) amúgy nekem kényszermegoldás volt, mert leégett a haja és sehogy se akart nőni valamint nekem nagyon sz*r hajam volt, de az eredeti hajam a póthaj alatt nagyon szépen megnőtt és és elől is olyan szép hosszú a hajam, amilyen még nem volt.
Szal nagyon szépen rendbe hozta a hajamat és azt még hozzátenném hogy az eredeti haj a póthaj alatt iszonyatosan gyorsan nő, főleg nyáron.
Mivel nálam hőilesztéssel van az eredeti hajamhoz felrakva a póthaj így az a baj, hogy kb 7, 8 hónap után újat kell felrakatni, mert addigra nagyon lenő, vagyis megnő az erdeti haj és ugye egyrészt zavaró, másrészt előfordul, hogy a vége fele kiesik 1, 2 póthaj, nem sok.
Mind emelett rendszeresen 6 hetenként járok a fodrászhoz szervízre, átnézi a hajamat.
És az ápolásra is jobban figyelni kell.
Én csak az enyémről tudok árat mondani. Sokmindentől függ, pl.hogy hogy mennyi, azaz hány db póthajat akar valaki felrakatni.
Nekem kétoldalt van összesen 50 db európai oóthaj és ez 46000 Ft-ba kerül. Ja és ugye 7, 8 hónaponként tetek fel újat. Sztem az enyém még arányleg kifizethető árban van, mert a fodrászom mondta, hogy vannak olyan vendégei, akiknek 100 db vagy 120 sőt 200 póthajat rendel és ez már olyan 80-100.000 Ft körül van. Mondta is, hgy az enyém ehez képest nem sok, de nekem nem is kelett ennyi, mert csak 2 oldalt kellett póthaj,ráadásúl dúsítani nem kellett mivel azért szép dús a hajam.
Másfajt eljárásról nem tudok se véleményt, se árat mondani :(
Azt is mondják, hogy a legegészségesebb a hajfelvarrás, de olvastam ezen az oldalon, hogy valaki írta/panaszkodott, hogy nagyon húzza a saját haját stb.És ez is kb. olyan árba van mint az enyém, vagyis azt írták.
www.noiportal.hu oldalon a hajhosszabbítás, dúsítás szakértő(Szabó Szilvia) többet tud neked mondani, az árakról, a biztonságról és az eéjárásokról is. Kérdezz tőll ő többet tud neked segíteni.
Szia!
Én csak a mikrokeratinos hajhosszabbítást ajánlom. Budapesten 110-130db tincset tesznek fel (ennyi kötelező, hogy jól nézzen ki) és helyben levágott hajat tesznek fel, ami tökéletes. Az ára a hosszától és a db számtól függ. Ajánlok egy oldalt: beautyexpress.hu
Az sztem kicsit sok a 110 db, ezt a eljárást nem ismerem, de utánna nézek. Amúgy mennyibe kerül?, már próbáltad?
Az 1 válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!