Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen típusú póthajt válasszak?

Milyen típusú póthajt válasszak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék póthajat felrakatni de egyáltalán nem értek hozzá! Nem tudom milyen módszerrel lenne a legérdemesebb és hogy milyen tipusú hajat válasszak! valaki tudna nekem ebben segíteni?? és milyen rossz tulajdonságai vannak a póthajnak??
2009. jún. 19. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én fodrásztól kérdeztem rá ezekre a dolgokra, röviden leírom mit mondott.

Csak európai póthajat érdemes felrakatni, mert az indiai haj nem egyezik meg az európai emberek hajával, ezért összekócolódik, tönkre teszi a hajadat.

Sokféle hajhosszabító technikával is fel lehet tenni a póthaja, de a hajfelvarrás a leegegészségesebb, nem károsítja, a hajat,de még szebb is lesz a póthaj alatt, mert így nem éri annyi szennyező anyag az utcán. A legveszélyesebb (ezt nem is ajálja) a keratinos hajillesztés, ez viszont töredezetté,szárazzá teheti a hajat. Ezt inkább azoknak ajánlják, akik rövidebb ideig szeretnének csak póthajat.

Ezen kívül van még már megoldás is, gyűrűzés stb...de ezekről még énse nagyon hallottam.

Remélem tudtam segíteni! :)

2009. jún. 19. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Milyen a keratinos hajillesztés? mert nekem hőillesztéssel van feltéve, Hairdreams? Lehet ugyan az? Valóban csak európai póthajat szabad felrakatni.

Sokan panaszkodtak a hejfelvarrásra. Nekem hőilesztéssel van feltéve, nyáron lesz 1 éve és a másodjára van feltéve a póthaj.

Eddig nem volt vele gond,de lekopogom :) amúgy nekem kényszermegoldás volt, mert leégett a haja és sehogy se akart nőni valamint nekem nagyon sz*r hajam volt, de az eredeti hajam a póthaj alatt nagyon szépen megnőtt és és elől is olyan szép hosszú a hajam, amilyen még nem volt.

Szal nagyon szépen rendbe hozta a hajamat és azt még hozzátenném hogy az eredeti haj a póthaj alatt iszonyatosan gyorsan nő, főleg nyáron.

Mivel nálam hőilesztéssel van az eredeti hajamhoz felrakva a póthaj így az a baj, hogy kb 7, 8 hónap után újat kell felrakatni, mert addigra nagyon lenő, vagyis megnő az erdeti haj és ugye egyrészt zavaró, másrészt előfordul, hogy a vége fele kiesik 1, 2 póthaj, nem sok.

Mind emelett rendszeresen 6 hetenként járok a fodrászhoz szervízre, átnézi a hajamat.

És az ápolásra is jobban figyelni kell.

2009. jún. 19. 12:41
 3/7 A kérdező kommentje:
és még egy kérdés! :) anyagilag ez mennyire megterhelő ???
2009. jún. 19. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Én csak az enyémről tudok árat mondani. Sokmindentől függ, pl.hogy hogy mennyi, azaz hány db póthajat akar valaki felrakatni.

Nekem kétoldalt van összesen 50 db európai oóthaj és ez 46000 Ft-ba kerül. Ja és ugye 7, 8 hónaponként tetek fel újat. Sztem az enyém még arányleg kifizethető árban van, mert a fodrászom mondta, hogy vannak olyan vendégei, akiknek 100 db vagy 120 sőt 200 póthajat rendel és ez már olyan 80-100.000 Ft körül van. Mondta is, hgy az enyém ehez képest nem sok, de nekem nem is kelett ennyi, mert csak 2 oldalt kellett póthaj,ráadásúl dúsítani nem kellett mivel azért szép dús a hajam.

Másfajt eljárásról nem tudok se véleményt, se árat mondani :(

Azt is mondják, hogy a legegészségesebb a hajfelvarrás, de olvastam ezen az oldalon, hogy valaki írta/panaszkodott, hogy nagyon húzza a saját haját stb.És ez is kb. olyan árba van mint az enyém, vagyis azt írták.

www.noiportal.hu oldalon a hajhosszabbítás, dúsítás szakértő(Szabó Szilvia) többet tud neked mondani, az árakról, a biztonságról és az eéjárásokról is. Kérdezz tőll ő többet tud neked segíteni.

2009. jún. 19. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak a mikrokeratinos hajhosszabbítást ajánlom. Budapesten 110-130db tincset tesznek fel (ennyi kötelező, hogy jól nézzen ki) és helyben levágott hajat tesznek fel, ami tökéletes. Az ára a hosszától és a db számtól függ. Ajánlok egy oldalt: beautyexpress.hu

2009. jún. 20. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Az sztem kicsit sok a 110 db, ezt a eljárást nem ismerem, de utánna nézek. Amúgy mennyibe kerül?, már próbáltad?

Az 1 válaszoló voltam.

2009. jún. 21. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
bocsi, a 3 válaszoló voltam :))))))
2009. jún. 21. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!