Neked melyik hajvégápóló jött be töredezett, száraz hajvégekre?
Alterra (Rossmann saját márka) gránátalmás pakolás: [link]
tényleg nagyon jó!
már az első használat után segít. ha érdekel további tipp, írj privátot :)
Én kallos hajvégápoló szérumát használom, elégedett vagyok vele. 500Ft-ért vettem, bár nagyon kicsi a kiszerelés. Furcsálltam is, gondolván, meddig lesz ez elég, egy hónapig?! Kb. fél éve használom és még mindig megvan majdnem a fele, pedig rendszeres kelléke a hajápolási rutinomnak.
Az állaga kissé sűrű, de nagyon könnyen eloszlatható a hajvégeken. Könnyen beszívódik, nem kelt zsíros hatást, nem is zsírosítja a hajat. A hajvégeim puhák, rendezettek lesznek tőle.
Viszont! Amikor megvettem kissé töredezett volt a hajam és használtam néhány hete, amikor még mindig nem láttam nagy változást. Valamelyest ugyan jobb volt, de nem az igazi. Miután levágattam a töredezett részeket, az első használat után sokkal jobb volt a hajam, mint a több heti használata után. Végülis a töredezett hajat is ápolja valamennyire, de az attól még töredezett marad, ami látszik is.
Tehát érdemes egy kicsit vágni a hajból és utána rendszeresen használni egy hajvégápolót. Tapasztalatom szerint így sokkal jobban táplálja a hajvégeket, ezáltal sokkal ápoltabb, egészségesebb lesz a hajvég is! :)
Nem hajvégápoló, de én az Avonos mandarinos-kivis hajpakolást használom, és eddig ez a legjobb.
3 éve szőkített hajú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!