Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért lett lassabb az AVON...

Miért lett lassabb az AVON házhozszállítása, és a rendelés feldolgozása?

Figyelt kérdés
Régebben leadtam a megrendelést, és ha 10:00 előtt, akkor másnap megérkezett, egyébként az azt követő munkanapon. Most meg heteket kell várnom. A csekket mindig határidő előtt jóval feladom.

2012. ápr. 14. 07:58
 1/3 anonim ***** válasza:
egyre többen rendelnek, vagy technikai probléma miatt késhet a rendelés..
2012. ápr. 14. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Én semmi fennakadást nem tapasztaltam, szerintem gyorsak. Reggel leadom a rendelést, másnap reggel már a postán van.

Szerintem kérdezz utána az ügyfélszolgálaton, mert lehet, hogy nem ért be vmiért a megrendelésed (pl. papír elkeveredett, vagy más probléma, nekem idén még a neten nem adta le, így IVR-en kell megtegyem.)

2012. ápr. 15. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:

szia!

ha postán maradóra kéred, nekem így is mindig megérkezett, egyedül a házhozszállítás lett lassú! más esetben hívd fel az ügyfélszolit, mert ez nem normális!

2012. ápr. 15. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!