Szia!
Ugye az 1. amit linkeltel, az a Schwarzkopf Brillance 860as.
Egyszer probaltam feketere, igazabol nem lett olyan szine. Feka maradt, lila beutessel. Ha szokere probalod, szerintem tuti jo lesz.
Vagy mondjuk a Palette Color XXL festekek is jok.
Mint pl ez:
Mondjuk ebben keves van, de jo eros a szine.
A masodikhoz is szerintem jo lesz a Palette.
Ezt hasznaltam, szinten feketere ez ilyen lett:
Gondolom ha szokere, vagy vilagos barnara fested ra, akkor ezerszer jobb szine lesz.
Annyi a baj veluk, hogy nagyon hamar kikopnak.
Én évekkel ezelőtt ugyanazt a festéket használtam amit linkeltél (Schwarzkopf Brillance) csak ezt: [link]
Én az eredeti szőkésbarna hajamra festettem,konkrétan tűzvörös lett a hajam,olyan volt a fejem mint egy stop tábla.Nagyon intenzív,és az istennek se akart kopni.Én nagyon szenvedtem miatta,mert én nem vagyok ilyen extrém típus. Még a 2-3. fekete festés után is átütött a vörös.
Úgyhogy ha te ilyen bevállalós vagy meg jól is áll,akkor vedd meg szerintem mert tényleg tartós.
Húú, nagyon örülök a válaszoknak!
Szerintetek a lilás hajfesték tartósabb lesz, mint a vörös???
Nem tudtam, hogy ilyen jó a Schwarzkopf!:)
Igen, hát az a baj nálam, hogy szép lilásvörösre lett befestve a hajam, de 3 mosás után nagyon kikopott, azt a fodrász csinálta. És azóta én is festettem otthon vörösre, de az meg már 2 mosás után kikopott. Tudom, hogy a vörös hamar kopik, de hogy ennyire??? Ezért megpróbálom szerintem ezt a lilásat, hátha az tartósabb lesz.
Én mintha láttam volna, bár én Pécsen a DM-ben.:) Ott tényleg van egy csomó fajta.:) De nézd, ha felétek nincsen, akkor talán rendelni netről itt lehet:
Csak lehet lesz kiszállítási díj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!