1 óra alatt hogy készüljek el buliba?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 22:33
2/5 anonim válasza:
Nekem nagyjából 15 perc alatt sikerült lezuhanyoznom és átöltöznöm. 1 óra rengeteg idő.
3/5 anonim válasza:
öltözz fel..egy óra? még ha színházba is készülök, kiöltözéssel, alkalmi sminkkel, akkor is elég félóra. ok, zuhanyzással, szőrtelenítéssel, stb. egy óra is.
4/5 anonim válasza:
Lány vagyok és imádok szöszmötölni képes vagyok 3 órán keresztül is készülődni, de ha kell akkor 15 perc alatt is képes vagyok frizurát, alkalmi sminket készíteni és kiválasztani a megfelelő ruhát magamnak. Na jó még előtte ugye fürödni is kell, egy zuhany ha rohan az ember 5 perc + fogmosás 3 perc + testápoló, arckrém 3 perc szintén. Szóval szerintem simán el lehet készülni. Persze ha még most kéne hajatmosnod, beszárítani, stb. és mondjuk a fenekedig ér a hajad, az már más. Bár én úgy is mentem már bulizni, hogy utolsó pillanatban ugrasztottak, nem volt a hajam se megmosva, sőt, csúnya volt már nagyon, szoros kontyba fogtam és lezseléztem, senki nem mondta meg, hogy az egy hetes haj... :D Mindenre van megoldás... :D
5/5 anonim válasza:
Csináld meg, amit mindenképp megcsinálnál, aztán a maradék időben kozmetikázz. Sok időt lehet spórolni, ha előre kigondolod, mit vennél fel, és nem közvetlen előtte állsz félórát a szekrény előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!