Avonból a Naturals vagy a Planet spa a jobb?
Naturals teafás és uborkás lehúzható maszk a jobb, vagy a Planet Spa görög tengerek lehúzható maszk algakivonattal?
Ti melyiket vennétek inkább, most mindegyik kb ágy áron van és 70 forint csak a különbség.
Vagy esetleg valami más lehúzható maszk hasonló áron, ami nem csak ilyen 2 alkalmas.
Normal borom van..erzekenysegre hajlamos..es neha allamon, orromon van mitteszer. ..De nem veszes, mert alapba szep arcom van...csak hat radir mellett neha jo lenen maszkozni...
21 vagyok am.
A normál bőr ma nagy kincs, vigyázz rá! Bár mindenki normál bőrrel születik, elrontjuk az étkezéssel és a bőrtípushoz nem megfelelő kozmetikumok használatával.
Én a helyedbe minél kevesebb kozmetikumot használnék a szép bőrömre. Szerintem kerüld a lehúzható maszkokat, feleslegesen terheled vele a bőröd, zsíros/vegyes bőrre valók inkább. Válaszd inkább a tápláló, tisztító lemosható pakolásokat, ha extra ápolásra vágysz. pl. Naturals őszibarackos pakolás. A Planet Spa termékeket most akár miniben ki is próbálhatod a 6-os katalógus 151. oldaláról, ha szeretnéd (pl. a thai lótuszvirágosat "maszk" ugyan, de lemosható). /az előző hozzászóló vagyok/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!