Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Avonból a Naturals vagy a...

Avonból a Naturals vagy a Planet spa a jobb?

Figyelt kérdés

Naturals teafás és uborkás lehúzható maszk a jobb, vagy a Planet Spa görög tengerek lehúzható maszk algakivonattal?

Ti melyiket vennétek inkább, most mindegyik kb ágy áron van és 70 forint csak a különbség.

Vagy esetleg valami más lehúzható maszk hasonló áron, ami nem csak ilyen 2 alkalmas.

2012. ápr. 13. 13:54
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Mind a kettő 75 ml, és 1000 ft körül van.
2012. ápr. 13. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:
A planet spa sokkal jobb mint a naturals. Van naturals maszkom de nem nagyon vagyok meg elégedve a hatàsàval, most vettem egy planet spas maszkot, nagyon jò sokkal simább ès egészsègesebb a bõröm tõle.
2012. ápr. 13. 14:05
 3/11 anonim ***** válasza:
A Planet Spa a jobb.
2012. ápr. 14. 06:35
 4/11 anonim ***** válasza:
A Naturals termékekben hatalmasat csalódtam, azt leszámitva, hogy nagyon jó illatuk van másra nem igen jók, legalábbis nekem nem váltak be! A Planet Spa-val elégedett vagyok én az olivaolajos termékeket használom.
2012. ápr. 14. 10:20
 5/11 A kérdező kommentje:
3-0 a Planet spq javara. Meggyoztetek.:)
2012. ápr. 14. 10:27
 6/11 anonim ***** válasza:
a Planet spa termékcsalád mindennél jobb, nagyon szeretem !! a Naturals nem olyan hatásos :S
2012. ápr. 14. 13:29
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi, akkor döntöttem.:)
2012. ápr. 14. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Furcsa számomra, hogy nem merült fel a kérdés, hogy milyen a bőrtípusod és hogy ahhoz melyik a jobb a fentiek közül... mindenki leírta a kedvenc családját, persze nekem is a Planet Spa a kedvencem, de azért attól még nem lesz a Te bőrödnek is az a jobb. Tehát milyen bőrtípusra, problémára keresel maszkot? Ha nem titok, az életkorod is segíthet! ;-)
2012. ápr. 21. 21:32
 9/11 A kérdező kommentje:

Normal borom van..erzekenysegre hajlamos..es neha allamon, orromon van mitteszer. ..De nem veszes, mert alapba szep arcom van...csak hat radir mellett neha jo lenen maszkozni...

21 vagyok am.

2012. ápr. 21. 23:01
 10/11 anonim ***** válasza:

A normál bőr ma nagy kincs, vigyázz rá! Bár mindenki normál bőrrel születik, elrontjuk az étkezéssel és a bőrtípushoz nem megfelelő kozmetikumok használatával.

Én a helyedbe minél kevesebb kozmetikumot használnék a szép bőrömre. Szerintem kerüld a lehúzható maszkokat, feleslegesen terheled vele a bőröd, zsíros/vegyes bőrre valók inkább. Válaszd inkább a tápláló, tisztító lemosható pakolásokat, ha extra ápolásra vágysz. pl. Naturals őszibarackos pakolás. A Planet Spa termékeket most akár miniben ki is próbálhatod a 6-os katalógus 151. oldaláról, ha szeretnéd (pl. a thai lótuszvirágosat "maszk" ugyan, de lemosható). /az előző hozzászóló vagyok/

2012. ápr. 22. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!