Mitől pirosodhatott ki foltokban az arcom?
Figyelt kérdés
Pár napja nagyon megviseltnek látszik, kis piros foltok jöttek ki. Allergiás nem vagyok semmire, semmi újféle ételt sem ettem. Úgyanúgy hidratálom és ápolom mint idáig. Mivel tüntethetném el? Egy kamillás gőzölés árthat vagy használna?2012. ápr. 13. 12:48
1/2 anonim válasza:
A kamillás gőzölés biztos, hogy nem árt, maximum nem használ. Nekem allergiától volt begyulladva a bőröm, én kamillateás vattával törölgettem, és tök jól lenyugtatta a bőrömet. Próbáld ki :) ha nem múlik, akkor bőrgyógyász..
2/2 anonim válasza:
Szerintem vízhiány a szeles időben.Valami kiszárította és ezért foltokban ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!