Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudom hogy nagy hülyeségnek...

Tudom hogy nagy hülyeségnek hangzik de tegnap borotváltam az arcom a homlokom meg az államat csak úgy, ( nő vagyok) (15 éves) sokaktól már azt hallottam hogy 1 hét múlva szőrös lessz az az egéssz fejem? és kinőlnek rajta sok nagy szőrök igaz ez?

Figyelt kérdés
NEM VICC!! kérlek segítsetek !

2012. ápr. 12. 20:31
 1/7 anonim válasza:

A borotválástól megerősödik a szőrzet, szóval ha továbbra is folyatod, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy fiú.

Ha nagyon zavarnak a szőrszálak akkor inkább gyantáztasd, attól vékonyodni fog.

2012. ápr. 12. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Az egész fejed borostás lesz, gratulálok! XD XD XD
2012. ápr. 12. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ezt elb@sztad! :D
2012. ápr. 12. 20:47
 4/7 A kérdező kommentje:
nem valami vicces...
2012. ápr. 12. 20:52
 5/7 anonim válasza:

Júúúj szegény nagyon sajnállak!

Anyukámnak is van barátnője akinek van bajsza és borotválja de neki már másnap borostás szokott lenni, minimális szőr sztem elfér... elvégre nincs olyan ember aki szőrtelen!

2012. ápr. 12. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy barátnőm aki oldalt borotválta az arcát és neki nem lett erősebb,pedig évekig együtt voltunk,tuti,hogy feltűnt volna.Nem mindenkinek erősödik az,szerintem alkatfüggő.
2012. ápr. 13. 08:24
 7/7 anonim válasza:
Tettedből is látszik nem nő hanem kislány vagy.... Ha kinőtt menj el kozmetikushoz hogy gyantázza le! :)
2012. ápr. 13. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!