Ha a mikrodermabráziós kezelés! SEMMIT! Sem tüntetett el a hasamon lévő hegekből, akkor milyen más módszert tudtok amivel eltüntethetném?
Figyelt kérdés
Sima elesés utáni 2 db hegről van szó, 10 kezelésen voltam semmit sem tüntetett el és még csak nem is halványított, 2 nagy barna folt a hasamon maradt.Azt hallottam, hogy hatásos, de nekem sajnos semmit nem használt.
Milyen egyéb módszert tudtok az eltüntetésére?
köszönöm a válaszokat, fontos lenne.
2012. ápr. 9. 17:33
1/1 anonim válasza:
dermarolleres kezelés. de ha a pénztárcád megengedi, akkor a leghatásosabb a frakcionált lézeres kezelés. a legolcsóbb is kb 55ezertől kezdődik. de az gyönyörűen helyrerakja a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!