Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Loreal Casting Creme Gloss...

Loreal Casting Creme Gloss szőkéi mennyire roncsolják, viselik meg a hajat?

Figyelt kérdés
1021 világos gyöngyszőkére vagy a 1013 világos homokszőkére gondolok elsősorban. Már szőke a hajam, szivatva volt, picit sárgás még, a hajvégem nyúlik vizesen :( Hamvasabb szőke lenne a cél. Aki tud segítsen légyszives!
2012. ápr. 8. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Az nagyon nem jó ha nyulik vizesen,azt jelenti hogy nagyon tönkre van menve,bár gondolom ezt te is tudod.Van olyan hajpakolás az ilyen tönkre ment hajra,serical latte.

[link]

Ezen a linken van sok vélemény olvasd el.Van akinek rendbe hozta a haját,persze vágni kell igy is belőle de sokan dicsérik.

A Casting jó kis festék de arra számits hogy nem szivja annyira ki a hajtöved,sötétebb lesz.Nem tudom milyen az eredeti hajszined,ha sötétszőke akkor jobb lesz az eremény.Pihentetni kéne hajad pakolásokat rátenni,vágatni belőle mert a törött résszel nem tudsz mit csinálni.Vagy sötétebb szinnel átkenni,vagy sima világos szőke,vagy közép szőke,bár az utobbi világosbarna lesz sajna.Tehát én azt mondom hozd egy kicsit rendbe a hajad és picit sötétebb szőkével átkenni ha nem akarod hogy teljesen tönkre menjen a hajad.De ez csak vélemény,tanács.

2012. ápr. 9. 10:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod! Annyira nincs tönkre a hajam talán.., az utolsó 5 cm nyúlik. (hát középig ér a hajam)

Ápolom, balzsam, pakolás, megy rá minden.

Igazából arra vagyok kiváncsi, h a casting mennyire árt, mennyire viselné még meg, mert ez szinező elvileg, és festéket nem is használnék inkább mostanába.

2012. ápr. 9. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:

én is ajánlom a kallos serical latte tejproteines hajpakolást. :)

a casting nem roncsolja a hajad,énis a szőkéivel festem...de ajánlatos kb 1,5havonta,ne olyan sokszor.De ez csak szinező, szóval talán egy minimálisat ha roncsol,de ammóniamentes. :)a végeiből vágass le,és hidd el 1-2hét és az a roncsolt vég szép hosszú lesz.

2012. ápr. 20. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!