Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb barnulást...

Melyik a legjobb barnulást elősegítő szolárium krém?

Figyelt kérdés

1,5 hónap múlva megyek esküvőre. Kb csak 4 max 5 alkalommal tudok majd elmenni szoliba. Barátnőm ajánlotta, hogy vegyek krémet de ő sincs otthon a témában. Itt a faluban a szoliban nincsenek krémek, és nem is tudtak segíteni. Viszont a közeli városban van Dm, Müller, Rossmann szóval ott tudok vásárolni.

Melyiket ajánlanátok? Kb mennyire kerül egy ilyen krém?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 8. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbáld ki az önbarnítós szolikrémet. Én nagyon szeretem, sokkal szebb színem lesz tőle.
2012. ápr. 8. 16:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Olyasmit akarok. De nem tudom, hogy vannak-e jobb rosszabb márkák...Ezért kértem segítséget!
2012. ápr. 8. 16:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Drogériában nem lehet kapni szolárium krémet. Rendelj internetről. A Hollandimpex oldalán is találsz sokféle szoláriumhoz való kozmetikumot, valamint ajánlanám még a SCYN termékeit, és az Australian Gold termékeket. A Google-ből eljuthatsz ezeknek a termékeknek az oldalára és ott a leírások alapján ki tudod választani a számodra megfelelő terméket, és meg is tudod őket rendelni.
2012. ápr. 8. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
De lehet kapni a dm-ben is meg rossmanban is.Dr kelenek van szoli krémje nagyon dicsérik.Dm-ben érdemes szétnézni ott majdnem mindegyik jó.
2012. ápr. 8. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:

SCYN ------> ezt használom,a Kelenről már lemondtam .

Dm...stb helyeken ezeket nem lehet kapni szerintem , Rossmannba kerestem de ott olyanok vannak amik számomra nem ismerősek .

Hetente nyomjad a szoli kb. 3 szor ,hogy szép színed legyen !!!!

2012. ápr. 9. 23:02
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék olyan gyakran eljárni mert nem bírná a bőröm. Azért gondoltam, hogy 4 max 5 alkalommal elmegyek de használok vmilyen krémet.

Köszönöm a hozzászólásokat! Ma délután megyek szétnézni! :-)

2012. ápr. 10. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:
19%
Egyébként ha fehér a bőröd akkor gondolom először csak 3-5 percre mész, le ne égj. Na annyit elárulok, hogy ez krémmel sem fog rajtad meglátszani, vagy ha minimálisan mégis, mire legközelebb mész (kb. 1, 1,5 hét múlva), addigra 100%, hogy kikopik. Szóval akár krémmel, akár anélkül 4-5 alkalomból 1,5 hónap alatt semmi eredményt nem fogsz elérni. Ha valaki ennyi idő alatt le akar barnulni, annak eleinte hetente kétszer kell menni rövid időre, hogy alapszínt kapjon és a bőre hozzászokjon a szolihoz, később ne égjen le, majd a 4. héten kétszer hosszabb időre, az utolsó héten pedig már csak egyszer, hogy megőrízd a színed. Ha ez nálad nem megoldható, inkább bele se kezdj szerintem.
2012. ápr. 10. 14:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Hasonló gondban vagyok, végül milyen krémet vettél, és hányszor mentél el, milyen gyakran? Sikerült a barnulás úgy ahogy szeretted volna?
2012. júl. 10. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:
A dm-ben lehet kapni szolikrémet? Én ott néztem, és nem találtam, csak naptejet, napozás utáni krémeket, meg önbarnítót. Kifejezetten szolikrém nem volt
2013. ápr. 28. 16:42
 10/10 anonim válasza:

Ritkan szolizom de hatarozottan allitom sokkal szebb,tartosabb szint lehet jo minosegu szolarium kremmel elerni.. A 11.keruletben meg lehet venni ugy, hogy iszonyat mennyisegbol tudsz valogatni az ujbuda centerben..Neve vadbarna szolarium aruhaz..

Rendelni is lehet neten toluk... Profi holmit ott vettem csak.. Supretan nevut ajanlom,amerika legmenobb szolikrem e nem ok nelkul. Illetve a Hempz is nagyon jo szolarium kozmetikum..

Grisa

2016. jan. 24. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!