Erről a Kallos samponról mi a véleményetek? (kép lent) Vagy általánosságban a Kallos samponokról?
Megvettem hátha jó lesz, én 570ért vettem de túl olcsónak találtam... Lehethogy nem vmi jó minőségű, azért ilyenolcsó?
Nekem is ilyen van. Nagyon sok jót ír róla, hogy ápolja a hajat, erősíti a szerkezetét stb. én nem sokat látok ebből, pedig kb. 2 hónapja ezt használom.
Egyáltalán nem vagyok vele megelégedve. És mióta ezt használom sokkal könnyebben zsírosodik a hajam.
Ha már megvan, csak elhasználom, s a végén egy kis ecetes öblítéssel próbálom megakadályozni a zsírosodást, de nem mindig sikerül.
Én többet nem veszek ilyet.
Nagyon kallos terméket használok (placentás hajpakolás, balzsam, hajpakoló krém, hajvégápoló és hővédő) és elégedett is vagyok velük, de a sampon katasztrófális nekem. Több kallos sampont nem is fogok kipróbálni, elment tőle a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!