Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a leghatékonyabb...

Melyik a leghatékonyabb ránctalanító krém? 30 éves vagyok

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 21:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nagyon nehéz, de a leghatásosabb gyógymód a ráncaid ellen ha elfogadod hogy mint mindenki, öregedő és halandó vagy. Te magad is voltál egyszer fiatal, remélem akkor eleget éltél és tomboltál, ezeknek az emléke adjon neked erőt!
2012. ápr. 7. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, nem akarlak elkeseríteni, de olyan, hogy ránctalanító, nincs. A meglévő ráncokat már nem tudod eltüntetni, annyit tudsz elérni, hogy ne romoljon rohamosan az állapot, szóval választasz egy jó krémet és sminkelsz+arcpakolások rendszeresen. Én 32 leszek a nyáron és évek óta Helia Day krémeket használok, szemránckrém, nappali és éjszakai + tonik. Nekem régen anyukám is ezt használta és nagyon szép maradt a bőre, úgyhogy én láttam, hogy tényleg használ, azért választottam ezt az óriási kínálatból.
2012. ápr. 7. 21:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Gondoltam a Lorealnak a kollagénes arckrémjére. Köszi a tippet
2012. ápr. 9. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!