Lányok! Vélemény?
Szőrösebb vagy szőrtelenebb férfi tetszik nektek.Valahogy úgy kéne elképzelni hogy a szőrös nem olyan göndörödő és a szőrtelenebb pedig nem tök csupasz.És hosszabb(nem rocker féle) vagy rövid haj?Ha lehet akkor csak nők válaszoljanak korral!
25/F
Ezért írtam azt hogy szőrtelenebb:)
Tök csupasz csak jó sok pénzért lennék:)
a férfin legyen szőr! viszont az extrém szőrös esetek nem tetszenek (elburjánzó sötét göndör sűrű szőr illetve hátszőr)
-hónalj leborotválva, intim rész arcszőrzet fazonra vagy csupaszra nyírva.
-rövid haj
-izmosabb testen amúgy nagyon jól néz ki a szőr , mint egy alfahím:) szerintem szőrrel szép egy férfi!
22/l
A nagyon szőrös nem tetszik. Viszont a természetes szőrösség a pasiknál nagyon jó! Szerintem ez is a férfiasság része és nekem jobban bejön ez, mint egy csupasz pasi. Azért a hónalját szőrtelenítse higiéniás okokból, intim részen pedig jobb a fazonírozott.
Arcszőrzet és haj már más tészta. A borosta bejön, de csak akkor, ha illik a pasihoz. A haj pedig nekem szinte mindegy, csak jól álljon neki. Na jó, a hosszú haj, amit már össze lehet fogni, nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!