Ki fog hullani a hajam?
Középsulimban nagyon csúnyán zsirosodott a hajam így egyre többet kellett mosnom. A heti 1szeri hajmosás így minden napi hajmosássá vált.
Tehát: minden nap mosom a hajam úgy kb 5 éve (sampon, + balzsam + hajszáírító). Hosszú dús hajam van, eddig semmi hajhullást vagy ilyesmit nem vettem észre rajta. Viszont olvastam pár olyan hozzászólást, hogy ismerősének kihullott a haja a gyakori hajmosástól. Már rémálmom is volt ez miatt hogy kihullik....
Hozzáértők, mit tanácsoltok? Próbáljam 2 naponta mosni?
23/l
Nekem is zsírosodik, de a heti 2 hajmosás bôven elég!
Kell hagyni a hajat kicsit pihenni! Figyelj, én is gyulolom a zsíros hajat DE olyankor arra gondolok, hogy mi lesz késôbb...
Amúgy megnyugtatlak annyira, hogy én nem is tudok olyanról, hogy a sok hajmosás miatt valakinek kihulljon a haja...Ez valami genetikai dolog kell legyen.
Az viszont tény, hogy nem kéne annyit mosni azt a hajat☻
Próbáld ki, hogy mondjuk 2 napig nem mosol hajat s meglátod, hogy idôvel visszaáll a régi kerékvágásba a zsírosodás.Nem is vagy kamaszkorban, hogy annyira mukodjenek a hormonok például...
Sok sikert:)
[18/l]
és mindenek elôtt valami vitamint is szedj...
nekem sokat segített hajhullást gátolni az élesztôtabletta :)[elso vagyok]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!