Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a kipattogzás...

Mit tegyek a kipattogzás ellen? (lent bővebben)

Figyelt kérdés

Ha ott lent borotválkozok kipattogzik a bőrőm és csúnya,meg szerintem kicsit visszataszító látvány.Még nem élek nemi életet,de lassan eljön ez is,sőt...

És nem mernék így levetkőzni a párom előtt...ilyen "pöttyösen" Mit kéne tennem?Előre is köszi a válaszokat:)

2009. jún. 17. 10:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Próbálkozz szőrtüsző gyulladás elleni krémmel. DM-ben vagy Rossmannban lehet kapni, ilyen fehér kerek tégely. Vagy megkérdezheted a kozmetikus is ha nem tartod cikinek.

Vagy ha nagyon nem bírod sehogy se, akkor azt tudom még javasolni, hogy ne borotváld le az egészet, hanem csak adj neki egy normális formát és a többit meg vágd ollóval rövidre. Az is elég ápolt benyomást kelt.

Rem segítettem.:)

2009. jún. 17. 10:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Én egy nagyon hosszú fürdő után szoktam szőrteleníteni. Utána pedig beszoktam kenni nagyon zsíros krémmel, és nem szokam kipattogni.
2009. jún. 17. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!