Élesztőpakolás, utána arctonik+ hintőpor. Ez jó esta arcápolásnak?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 21:39
1/4 anonim válasza:
NEM.Minek hintőpor?Minek arctonik estére?Mosd meg az arcod szappannal inkább+tegyél rá élesztőpakolást.Mosd le és alvás legalább 8 óra.Ez jobb.
2/4 anonim válasza:
A hintőpor nem igazán való arcra. A pakolás után inkább kend be az arcod valamilyen bőrtípusodnak megfelelő krémmel éjszakára, és amíg alszol, az jót fog neki tenni.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon zsíros és pattanásos a böröm, és egy ismerősöm mondta hogy a hintőpor jó rá, mert szárítja.
2012. ápr. 5. 22:16
4/4 anonim válasza:
dehogynem jó a hintőpor. nekem az szedte rendbe az arcom 2 hét alatt. csak ne úgy használd. nem tudom milyen ez az élesztőpakolás, de szerintem felesleges. este fürdés után radírozd le az arcod (ezt 2-3 naponta) majd tisztítsd meg mélytisztító tonikkal, nagyon vékonyan valami gyógynövényes hidratálókrém, és púderszivaccsal egy kevés hintőpor, hogy épp matt legyen az arcod. ezt csináld meg minden este, és pár nap múlva látszani fog a változás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!