Két hétig szőrtelenség kell. Mivel?
Két hétre el fogok utazni barátokkal/sulival. Eléggé szőrös a lábam, borotvát szoktam használni, nyáron epilátort, de a borotva ugye nem jó mert párnaponta már meglátszik, főleg nyáron amikor rövidebb a póló-naci, és eléggé cinkes lenne a tanár meg barátnők előtt leülni este és "na jó akkor most borotválkozok" :D. Cukorgyanta receptekkel kacérkodtam mostanában, meg krémmel, de a krémet anyum nem engedi mert tele van vegyszerekkel (amiben igaza is van).
Lábra még menne epilátor, de hónaljra nem igazán merem.
Ötlet-tapasztalat? Ti mit használtok ilyenkor?
Gyanta semmiképp, max. a fent említett cukorgyantát próbálnám ki :)
Ha zuhanynál, meleg víz alatt simán lehúzom mindenféle gél vagy hab nélkül nem lesz baja a bőrömnek?
A cukorgyantat eleg nehez megfozni...
Ha nem sikerulne akkor a gyanta meg mindig sztem jo otlet.
Vagy epillator ha birja a labad.
Es mindenkepp vigyel borotvat meg habot is.
Masoknak is kell borotvalkozniuk.
Az a par perc nem szamit plusz azt se ertem h a habon kremen mit izgulsz viszel azt is es kesz.
A tuhanyzoban ki latja? Nagyon keves helyen nincs zuhanyfuggony.
Pluszba ezeket mindenki csinalja...
Előtte való héten menj el egy szakemberhez gyantázásra (intimkozmetikus, kozmetikus). Neki nagy gyakorlata van benne, a szőr pedig 2 hétig nem fog visszanőni, nem kell vele foglalkozni. Hónaljat nyugodtan bízd rá. Lábat lehet epilátorozni, az se nő vissza gyorsan.
Többi csaj, barátnő mit használ? Ha többen is borotválkoztok, vagy mindenki, akkor nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!