Szerintetek szépek?

Figyelt kérdés

Melyikőjük tetszik rajta, és mi számotokra esztétikus rajtuk, ill. mit változtatnál meg?

[link]

2012. ápr. 4. 01:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Nem a legjobb kép ez,de ha a két lány között kéne dönteni,akkor a sötétebb hajú lány helyesebb.Neki még ezen a rossz fényképen is szép szeme van.Kár hogy nem látni jobban őket.

24/F

2012. ápr. 4. 02:23
 2/22 anonim ***** válasza:

Én viszont a szöszit választanám:)

És hogy mi esztétikus..hát pl. tetszik a hosszú hajatok, az arcotok is rendben van, alakra is rendben vagytok úgy látom, szóval igazából nem is nagyon változtatnék bármit is.:)

19f

2012. ápr. 4. 03:01
 3/22 anonim ***** válasza:
A bal oldali lány nekem jobban tetszik, de mind a ketten szépek.
2012. ápr. 4. 05:58
 4/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a sötét hajú lánynak szebb az arca. Perpillanat nem változtatnék rajtuk.
2012. ápr. 4. 07:31
 5/22 anonim ***** válasza:
Egyik lány sem az a bombázó típus, de ez nem is baj. Mindketten szépek, nekem a szöszi jobban tetszik, mert (a képen legalábbis) természetesebbnek tűnik, és valahogy jobban áll neki a mosoly.
2012. ápr. 4. 07:59
 6/22 anonim ***** válasza:
Mindekettő szép.Hosszú haj,szép arc,szép szemek,természetesség,az alakjuk is teljesen jó.Szerintem így jók,ahogy vannak.
2012. ápr. 4. 08:31
 7/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is zépek, ahogy vannak, a sötét hajú lány jobban tetszik. 21/L
2012. ápr. 4. 09:29
 8/22 anonim ***** válasza:
54%
A sötétebb hajú szebb.A hajuk nagyon szépek,én is szeretnék olyan hosszút!:)
2012. ápr. 4. 10:02
 9/22 anonim ***** válasza:
54%

nem nagyon lehet kianalízálni ilyen mini kép alapján de egyértelmű nekem hogy a sötét hajú szebb csaj:)

20L

2012. ápr. 4. 10:05
 10/22 anonim ***** válasza:

A sötétebb hajú tetszik.

23F

2012. ápr. 4. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!