Rövid vagy hosszú? Jelenleg félhosszú a hajam, tervben van hogy levágatom olyanra, hogy hátul rövid, tépett, elől meg hosszú és meredeken megy hátra felé. DE mindenhol csak hosszú hajú nőket látok. Az most a divat?
Az nem kleopátra frizura, amilyet akarsz?
Nem igazán látok olyan hajat lányokon, de lehethogy épp ezért lennél különleges.;) És tényleg nem csak hosszú hajú lányok lehetnek szexisek.:D
Szerintem itt nézz szét.
Van rövid haj is és középhosszú.
Most a hosszú hullámos haj a divat (hivatalosan) legalábbis még év elején valami modell magazinban olvastam. De teljesen mindegy, senkit nem érdekel :)
az elsőnek teljesen igaza van, ha tudod viselni a frizurát akkor tuti befutó vagy vele. ha nem tudod, akkor kinézheted akármilyen divatmagazinból, akkor se fog túl sokat érni.
egyébként a kleopátra frizura az nem elöl hosszú és hátrafelé rövidül, hanem mindenhol egyforma hosszú egyenesen vágott kicsivel váll felettig érő. és egyébként igen, most tényleg a kleopátra frizura jött divatba (kérdezd meg pl Katy Perryt, ő majd megmondja =D) és nekem tetszik is. ez az elöl hosszú hátul rövid totál tavalyi lejárt szavatosságú divat, kb tavaly ilyenkor volt trend (akkor sem jött be - privát vélemény).
a klasszkus fajta hosszú hajak meg mindig is divatban lesznek, a lányok túlnyomó része mindig is egy kicsit jobban hajlik a hosszú haj felé mint a rövid frizurákra, ez végülis érthető. klassikus - lány hosszú hajú, fiú rövid hajú. persze manapság már kit érdekel egy kopaszra borotvált lány se szenzáció. úgyhogy mindenki hordjon olyat amivel jól érzi magát.
Nekem asszem ilyen a hajam :) De megbántam, hogy levágattam. Könnyebb persze kezelni, mert rövidebb...
De nekem a vágás után kb 1 hétig állt jól hátul... aztán jöhet a tupír... hajlakk... úgyhogy szépen növesztem vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!