Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rövid vagy hosszú? Jelenleg...

Rövid vagy hosszú? Jelenleg félhosszú a hajam, tervben van hogy levágatom olyanra, hogy hátul rövid, tépett, elől meg hosszú és meredeken megy hátra felé. DE mindenhol csak hosszú hajú nőket látok. Az most a divat?

Figyelt kérdés
Tudom, a saját egyéniségem kell hogy legyen, volt már rövid is hosszú is, mindkettőt szeretem. Valahogy úgy látom, aki egy kicsit is dögös, szexis, vonzó, annak hosszú haja van.
2009. jún. 16. 15:00
 1/8 A kérdező kommentje:
Amúgy most barna a hajam, de lehet visszafestem feketére
2009. jún. 16. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
a dögös, szexi, vonzó nőknek csak hosszú haja lehet?! Hát babám naon nem így van ....lehetsz szívdöglesztő egy tüsi frizkóval is... egy a titok nyitja: tudni kell viselni...és láss csodát..hopp már is szexi vagy és az egyéniségednek megfelelőt válassz.... mert csak úgy leszel magabiztos, ha elsősorban megadnak tetszel...
2009. jún. 16. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az nem kleopátra frizura, amilyet akarsz?

Nem igazán látok olyan hajat lányokon, de lehethogy épp ezért lennél különleges.;) És tényleg nem csak hosszú hajú lányok lehetnek szexisek.:D

2009. jún. 16. 15:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nézz szét.

[link]

Van rövid haj is és középhosszú.

Most a hosszú hullámos haj a divat (hivatalosan) legalábbis még év elején valami modell magazinban olvastam. De teljesen mindegy, senkit nem érdekel :)

2009. jún. 16. 15:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van, és én is így gondolom. ezt a hosszú haj témát azért írtam, mert mondjuk akit én szépnek látok, arc, alak, stílus az mind hosszú hajat hord. Nekem szerintem és mások szerint is jól áll mindkét hossz, volt már tüsi nekem is, és úgy is jól éreztem magam. ez csupán egy megfigylés amit írtam. Esetleg ha tudtok képet szexis rövid hajú csajról belinkelnétek?
2009. jún. 16. 15:44
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a linket. én ilyesmit szeretnék mint a rövid hajak közt a 088as, csak úgy hogy elől sokkal hosszabb,.
2009. jún. 16. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

az elsőnek teljesen igaza van, ha tudod viselni a frizurát akkor tuti befutó vagy vele. ha nem tudod, akkor kinézheted akármilyen divatmagazinból, akkor se fog túl sokat érni.

egyébként a kleopátra frizura az nem elöl hosszú és hátrafelé rövidül, hanem mindenhol egyforma hosszú egyenesen vágott kicsivel váll felettig érő. és egyébként igen, most tényleg a kleopátra frizura jött divatba (kérdezd meg pl Katy Perryt, ő majd megmondja =D) és nekem tetszik is. ez az elöl hosszú hátul rövid totál tavalyi lejárt szavatosságú divat, kb tavaly ilyenkor volt trend (akkor sem jött be - privát vélemény).

a klasszkus fajta hosszú hajak meg mindig is divatban lesznek, a lányok túlnyomó része mindig is egy kicsit jobban hajlik a hosszú haj felé mint a rövid frizurákra, ez végülis érthető. klassikus - lány hosszú hajú, fiú rövid hajú. persze manapság már kit érdekel egy kopaszra borotvált lány se szenzáció. úgyhogy mindenki hordjon olyat amivel jól érzi magát.

2009. jún. 16. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem asszem ilyen a hajam :) De megbántam, hogy levágattam. Könnyebb persze kezelni, mert rövidebb...

De nekem a vágás után kb 1 hétig állt jól hátul... aztán jöhet a tupír... hajlakk... úgyhogy szépen növesztem vissza...

2009. júl. 1. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!