Olyan szürkés, koszos, sárgás a bőröm. Mitől?
Nem dohányzom, nem iszom, gyakran mosom az arcom. Vérvételen is voltam, hátha valami baj van, de semmi eltérőt nem jelzett, vasam is rendben van.
Esetleg tudja valaki, hogy mitől van ez? Sok helyen a dohányzárt írják, de 18 éves létemre, aligha nem összesen 2 szál cigit szívtam el.
Múltkor is voltam kozmetikusnál, és csinált mellé még egy Aha-s hámlasztást, és utána is olyan sárgás-szürkés volt a bőröm, minden nap körübelül 5x mosom meg az arcomat, és havonta szoktam mézes, sós bőrradírt csinálni magamnak.
Tehát nem tudom... akkor megpróbálom gyakrabban radírozni a bőröm
Köszönöm a választ, ha még más valaki tud rá valami módszert, megköszönném, ha leírná.
Első kérdésem: miért mosol naponta 5x arcot?
Második: miért radírozod ennyit a bőrödet, ez csak 15 éve divat,és a legtöbb esetben teljesen felesleges, főleg ha állandóan mosod is az arcod?
Harmadik: Hány éves vagy? Kozmetikus Kati.
Azért, mert gyorsan zsírosodik az arcbőröm, és sokszor piszkosnak érzem, a havi 1 bőrradír, szerintem nem sok. 17 éves vagyok.
És mikor arcot mosok, az annyiból áll, hogy bevizezem az arcomat, majd törülközővel megdörzsölöm.
Tudom, hogy nincs két egyforma bőrszín, de nekem mégis sárgásabb, szürkésebb. Gondoltam, ha ennyire elüt, még is csak lehet valami problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!