Milyen hajfestéket ajánlotok, hogy piros hajszínt kapjak?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat.Szőke hajam van és piros hajat szeretnék belőle csinálni. De azt az igazi vad pirosat!2012. ápr. 2. 18:24
2/4 anonim válasza:
Nekem a Palette intenzív vörössel lett nagyon piros vörös.
4/4 anonim válasza:
Akkor hajszínezőt használj!!!!! Azok adtak idazán rikító színeket...
[link] - ez 4000ft de tuti hogy olyan piros lesz a hajad hogy kiesik az emberek szeme!!
Ez kb 500 ft (az a neve hogy hip hop hajszínező...)
ezt többnyire melírra használják de te ezzel ne törödj, nekem is ilyennek van festve a hajam elöl (szőkére van alapból és rámegyek a színezővel!
én:
A legjobb a szinezőkben hogy ha utána befested szőkére a hajad (sima festékkel, NEM szőkítőporral!!!!) újra szőke lesz a hajad, ez azért van mert nem olyan tartós mint a rendes festék, viszont annyi az előnye hogy mint ahogy rendes festékkel nem, a színezővel el lehet érni igazán intenzív színhatást!!!!!
-egy fodrász-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!