Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy csináljam meg a hajamat...

Hogy csináljam meg a hajamat hogy olyan legyen mint Kristen Stewart-nak? (lejjebb néhány kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2009. jún. 16. 09:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
jó alaposan borzold fel :) viccen kívül, menjél el fodrászhoz és vigyél magaddal egy képet Kristen Stewartról, mutasd meg neki és megcsinálja neked.
2009. jún. 16. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
tegyél a hajadba jó nagy hajcsavarókat az majd megemeli és lesz egy kis hullámos beütése is, de ha nem elég akkor hajsütővel is rálehet segíteni pár tincsre!A végén meg egy kis tupír :D
2009. jún. 16. 10:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

tesómnak akaratán kívcül is ilyen haja van, és még hasonlít is a csajra, de ő a filmet nem is látta :D:D na mind1. Ő csak simán behullámosítja Remingtonnak az új ilyen hullámosítójával amiben egy kicsit nagyobb hullámokat lehet készíteni :)

nagyon szexi

2009. jún. 16. 10:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem akkor ilyne az amúgy tök egyenes hajam, ha a hajszárító diffúzoros részével szárítom meg (ha teszel ráegy kis hajhabot,akkor tartósabban olyan marad, nekem hab nélkül 3-4 napig ilyen, de ha nem bírja annyi ideig a hajad, akkor ott a hab)
2009. jún. 16. 14:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mosd meg, az egészre tégy hajformázó habot. Középen válaszd el, és szárítsd be. Utána a töveket tupírozd fel, az alját picit göndörítsd. Utána a kezeddel fésüld át és rázd meg, borzold össze.

Remélem ez segít. :)

2009. jún. 16. 16:23
 6/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

nekem hossz egyenes hajam van

igazából az érdekelne hogy le kell e hozzá vágatnom , vagy be kell e tépetnem a hajam a hullámokat megoldom:)

2009. jún. 16. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
mosd meg sörrel, de ugy hogy előtte rendesen megmosod ah. szoktad..lemosod a sampont aztán ráöntessz 1 doboz sört..de ne mosd ki(nyugi az alkohol elpárolog és nem lesz büdös)de egy kicsit nyomkodd ki a hajad(ne nagyon) kösd fel és tégy rá turbánt..kb 10-15perc mulva szaritsd meg ugy h előre hajtod a fejed és ha van az a "masszirozos"vég a hajszáriton akk azzal..tegyél rá közben egy kis lakkot és habot...(ezt nekem még fodrász mondta és ettől dusabb lett a hajam, megemelte és hullámos, pedig full 1enes alapbol a hajam)bár egy kicsit azért az enyém meg van tépve...
2009. júl. 18. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Elől vágasd le olyanra mint neki van meg tépesd meg, aztán nagy hajcsavaókkal (azokkal a "ragadósakkal") száraz hajra hajszárítás után tekerd rá majd hagy addig még kihül, majd túrj bele hátrafele a hajadba:)

Irigykedem h hosszú hajad van, én is növesztem, olyan rövid hajam van mint Rihannának :S És én is olyanra akarom mint Kristennek van, rem. tudtam segíteni :)

2009. júl. 19. 12:58
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi a segítséget!

aki pedig a haját növeszti annak kitartás!!

én egészen kicsi koromtól 10 éves koromig nem vágattam a derekamig ért

akkor jött egy ötlet hogy nagyon töredezett le kéne vágatni

a hátam közepéig ér azóta is és nem is nagyon akar növögetni:S

2009. júl. 20. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!