Nektek mikor múlt el a pattanásos tinikorszakotok?
Figyelt kérdés
Én 18 vagyok és még mindig pattanásos, nem beszélve a zsíros bőrről...2012. ápr. 1. 16:40
1/4 anonim válasza:
én 16 évesen elkezdtem a fogamzásgátlót ahhoz képest csodát művelt az arcommal de ígyis elöjőn 1-1 sajnos és kombinált a bőröm:/ Most szolizok meg vettem egy jó termékcsaládot ami használ az arcomra de nem tudom mikor növöm ki teljesen ezt :/ de nem is a pattanás zavar inkább hanem az utána való nyom!
L/20
3/4 anonim válasza:
25 vagyok és még mindig nem múlt el, ráadásul az enyém nagyon csúnya is (tiszta folt tőlük az arcom)
4/4 anonim válasza:
20 vagyok nemsokára, és még mindig van...:S nem olyan egymás hegyén-hátán pattanások, de most is van kb 15 az arcomon:S plusz rengeteg mitesszer... amit hetente kéne kitisztítani, minimum! én 2-3naponta magamnak nyomkodom. jaj ne is mondjátok, a hegek engem is kicsinálnak... véget nem érő körjáték. hihetetlen... aztán félek, hogyha 5 év mőúlva már tök szépen helyrejönne az arcom, akkor majd tele leszek bőrhibákkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!