Nagyon hullik a hajam. Mitől lehet?
Régen én is féltem a vérvételtől, nagyon-nagyon. Az allergia vizsgálat során azonban muszáj volt vért venni tőlem. Ha láttál volna biztos nevettél volna egy jót, ma már én is csak nevetni tudok rajta.
Két nővér volt bent, ők vették le a vért, ráadásul két ampullával. Nagyon rendesek voltak, látták rajtam, hogy félek, úgyhogy szóval tartottak. Én pedig a másik kezemmel baromira kapaszkodtam a székbe és néztem kifelé az ablakon. De aztán hamar túl estem rajta és rájöttem, hogy nem is olyan borzasztó! :D
Én szeretem ha vért vesznek tőlem nem tudom.
De figyelj, örülj hogy ez egy vérvétel lesz nem pedig a húsodat vágják fel. Kifogod bírni ne félj, az életben úgy is kel majd vért venniűk a dokiknak tőled. Jah és ige na rossz fogtól is hullhat, tehát lehet hogy ez egy belülről jövő probléma, lehet túl sokat stresszelsz!
15/L
Nekem is kb. ugyanez a szitum.. amiket végig olvastam:/
Lehet azért, mert rástresszelek a plusz kilókra:$ :// De Kövi héttől elhatároztam, hogy mindennap eljárok kicsit kocogni! :) Itt a jó idő, megfázni már nem tudok! :)
Aztán reménykedem, hogy az egészségemnek is jót tesz, beleértve a hajamat! Mert hosszúnak hosszú, de nagyon vékony szálú, és ritka :/
15/L :))
:DD és te hogy vagy vele?
mert... engem kicsit idegesít :$ nézem hogy más lányoknak, mintha több lenne..:D és olyankor olyan rossz, ciki:$ érzés kap el :/:)
Anyuci pedig nagyon rá akar venni, hogy vágassak picit belőle:/ Csak azt nem akarom:) 1 év volt mire normális fazonra megnőtt.. most megint várjak annyit?:/ :))
Én is örülnék,hogyha dúsabb lenne a hajam :)
Szerintem használj dúsító krémet hajmosás után kend be vele a hajad én ma mostam hajat és olyan mintha több hajam lenne: D
Dehogyis.
Kb 3-4 naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!