Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Wellaton 5/0 világosbarna...

Wellaton 5/0 világosbarna hajfesték nem lesz fekete vagy vöröses, ugye?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy világosbarna hajfesték ugyan hogy lenne fekete??
2012. márc. 29. 14:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves kérdésed, de ha ismered a barna hajfestékeket, akkor nem kérdeznél ilyet. A világosbarna is középbarnának hat a dobozon, és igazi mélybarna a valóságban. Ha pár perccel tovább hagyja hatni az ember akkor nagyon besötétedik, akár fekete is lehet. A legtöbb festékkel már jártam így, ezt a típust még nem próbáltam, ezért kérdeztem.
2012. márc. 30. 08:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak ha brutál világos hajad van, akkor fordulhat elő, hogy 'fekete' lesz. De ezért kell elolvasni és betartani a hatóidőt:) Én is jártam már úgy, hogy sötétebb lett a szőke hajamon, mint amire számítottam, de ez max. 1-2 hajmosásig tart, utána kikopik, mintha mi sem történt volna... Most én is ezzel szenvedek, a középszőke hajamat hiába festem sötétszőkével, világosbarnával mondom, 2 hajmosás, és full kikopik... Pedig fodrászkellékes hajfestéket használok, nem a párszáz forintos bolti dobozost:(
2012. márc. 30. 08:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Természetes nugátos középbarna a hajam, és már befestettem, mert kezdek őszülni. Nem lett fekete a végeredmény, hanem szép, mélybarna, de ez tuti nem világosbarna. Bár tudom, hogy a fodrászatban az elnevezések mások, mint a hétköznapi életben.

Köszi a segítséget, a végül a dobozon jól fotózták, hogy sötét lesz ez a barna.

2012. márc. 31. 01:23
 5/5 Annecontra válasza:
Megvásároltam ezt a festéket, sajnos bizony fekete lesz (mély sötétbarna). Páran tapasztaltuk már ezt. Én szép sötét barnát szerettem volna, hát majdnem teljesen fekete lett.
2014. szept. 3. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!