Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan hajfestek ami...

Van olyan hajfestek ami fekete, es nem kopik ki 3-4 het utan? Ha igen melyik?

Figyelt kérdés
Nem szeretnem havinta festeni,es a mosastol kopik nagyon,egy par tincs mar barna foleg ha rasut a nap :S
2012. márc. 28. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
én egy ideje syoss-t használok, és elég jól bírja. előtte nekem is problémám volt a kopással, szinte hamarabb kikopott,minthogy rendesen látszott volna a lenövés. most pedig már kb 4cm,és mig mindig élesen látszik.
2012. márc. 28. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
próbáld ki az új garnier color and gloss hajfestéket,igen életteli tartós színek,jó fedés!
2012. márc. 28. 21:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Elso,en is azzal festettem be 1es fel honap alatt 2x es mar megint kikopott :S

Masodik koszonom,kifogom probalni:)

2012. márc. 28. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is a Syoss színei váltak be. Milyen színű volt előtte a hajad? Mert ha mondjuk valami világos, ne adj' Isten szőke, akkor az le fogja magáról dobni a festéket, ahogy mondjuk a vörös is.
2012. máj. 2. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:

én londát vettem és nekem még szép fekete a színe, a tavaszi szünet első napján festettem

a garnierre azt mondják h nem jó mert hamar kopik

2012. máj. 2. 22:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Elotte kozep/sotetbarna volt. Ugy kezdtem hogy az alaphajszinemre rafestettem a feketes barnat,es utana ra a feketet kesobb. De lekopott sajnos eleg hamar,syoss volt a feketem es jovoheten befestenem..
2012. máj. 3. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!