Mit csináljak a borostás karommal?
Régen borotváltam kb.2 évig,aztán elkezdett borostásodni,ezért váltottam epilátorra,fél éve epilálom,de sajnos így is tiszta borosta,mert sajna nagyon erős,dús szőröm van.Nagyon szar így,mert nem merek felvenni rövid ujjút,csak itthon,dehát a 30 fokba megsülök,meg mindenki rövid ujjúba vagy ujjatlanba van,én meg pulcsiba:(tök gáz:((
Mit csináljak vele?Mostmár mindig ilyen marad?egyébként braun epilátorom van,rózsaszín.
15/l
Szia!
Próbáld meg gyantázni, én is gyantázom a karom, nincs vele gondom. Előtte epilátort használtam, de a gyanta gyorsabb, és sztm jobban kiszedi, az epilátor a vékony szőrszálakat sztm sokszor eltépi, de nem mindig tépi ki tövestől, ettől érezheted a borostát.
Nem születtem annak :) Sötétbarna hajam van. És ugyanilyen a szőr a karomon. Még senki nem nézett rá ferde szemmel, és megjegyzést sem tettek... Talán épp azért mert tovább látok, mint az idióta többség?
Szerintem teljesen természetes, ha valakinek szőrös a karja. Eddig is az volt, eztán is az lesz. Ne már, legközelebb az arcotokról az apróbb pihéket is leborotváljátok :)) Vagy már elkéstem ezzel a megjegyzéssel? :)))
:DD
engem már oviban lemajmoztak :( meggyőződésem hogy ettől van mindenféle komplexusom a szőrösségemet illetően :P
ha zavarja a lányokat a karjukon lévő szőr hát engedtessék meg nekik a leszedése. oké, ne borotvával, az tényleg fura.
én gyantával kezdtem, blő, most se vészesebb, mint akkor volt, fityiszt neked:P habár ott a könyökömnél fent mindig begyullad. szemétség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!