Szeretnék póthajat, hülyeség?
kicsit félek tőle, mert anyukámnak volt ragasztva, de az kiesett egy hét után, felvarrt is volt neki, de az meg nagyon húzta a fejét... meg lehet csinálni úgy ragasztva hogy nem esik ki? ha nem, akkor varrják még valahol? mert nekem az tetszett nagyon
és mennyibe kerül kb a póthaj? gondolom hossztól függ, olyan 60 centi körül gondolkodom
ja meg festeni azt lehet ugye? mert vörösre van festve a hajam, és a színt azért szeretném megtartani xD
Hülyeség, mert kb 100ért is szart kapsz...Nem elég dús, nem elég jó minőségű,és rosszul is rakják fel és nagyon hülyén tud kinézni.
Amilyen a sztároknak van berakatva , a nyakamat rá hogy vagy fél milkó :/
Európai haj az olyan 15.000-től kezdődik, de attól is függ, hogy milyen hosszút és hány tincset veszel. Vaterán sok van, nézz szét! :) Festeni, vasalni, göndöríteni mosni is lehet.
Amúgy a mikrogyűrűre nem gondtál vagy a hőillesztésre? Mert elvileg nem lenne szabad kiesnie.
Ha volt anyukádnak miért nem őt kérdezgeted?:)
Szerintem hülyeség, inkább vigyázz az eredeti hajadra és azt növesszed, arra legalább büszke lehetsz.:)
Meg speciel nekem nem tetszik, sokszor annyira feltűnő, hogy valakinek póthaja van,meg ápolni se lehet, mert nem igazi haj,nincs honnan táplálkoznia...és ha vasalod is azt a hajat, kb pár hét és letörik 10 centi is....meg szálkás, csúnya lesz....áhhhh...nem ér annyi pénzt szerintem!:// De ezt neked kell tudni, mi csak a véleményünket írjuk.
Meg most látom, hogy a póthajat még festeni is akarod.....áhhh HATÁROZOTT NEM szerintem!!://
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!