Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kozmetikus tud valamit...

A kozmetikus tud valamit csinálni a szeplőkkel?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
nem
2009. jún. 14. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
állítólag a citromlével való borogatás halványítja a szeplőket...néhány alkalom után látható a változás.
2009. jún. 14. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen az első válaszolónak írom, ne haragudj , de hülyeséget írtál.

Igen van megoldás szeplőre, pigmentfoltra és májfoltra, Nagyon jók az Ilcsi kozmetikumai. Van egy pár olyan Ilcsi készítmény, ami kifejezetten pigmentfolt/szeplőre és májfoltra van. Azt szeretném hozzátenni, hogy ezekl a készítmények nem tüntetik el csak halványítják.

Ilyen pl. a kövirózsa habkrém, aminek halványító hatása van, de ilyen az oxigénes fehérítő krém, a tormás gél májfoltra , a kövirózsa tonik.

Keress olyan kozmetikust, aki Ilcsivel dolgozik. Nekem is pigmentfoltos az arcom. 4 hónapja hsználom ezeket a kozmetikumokat és valóban hatásosak, bár én nem vettem észre de a kozmetikusom azt mondta, hogy mintha sugorodtak volna is pigmenfoltjaim.

Szoktam még menni gyümölcssavas arckezelésre is ez a mélyhámlasztó kezelés. Ez is sokat segít a pigmenfoltok halványításában és nem is drága.

Állílag az IPL villanófényes kezelés eltünteti vagy halványítha a pigmenfoltokat én volt 3 alkalmat nem tüntettel el de úgy vettem észre hogy nem is halványodott. Szóval nekem nem vált be és azon felül barimi drága volt 1 kezelés.

Nem tudom hol vagy szeplős, végül is mindegy, de azt tudni kell, hogy a jó idő beköszöntével, ahogy elkezd sütni a nap érdemes bekenni azt a tetrészedet ahol szeplős vagy napfényvédőkrémmel, mert ez meggátolja, hogy a pigmentfoltok felerősödjenek, ugyanis nyáron a napsugár hatására sötétebbek lesznek.

Én is ezért használom minden nap a paradicsomos napozó gélrt az arcomra.

2009. jún. 14. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
www.ilcsi.com
2009. jún. 14. 19:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Inkább neirtatok vlna semmit!!!!!!!!!!szánalom!!!!!!!mi az h nnem??igenis a kozmetikus tud hámlasztani és véglegesen eltünik:)
2009. jún. 25. 10:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 2. válaszoló. Ahogy olvashattad a válaszomat, láthattad, azt írtam van megoldás, de kérlek ne hidd, hogy véglegeden el lehet tüntetni a szeplőket. Vagy halodtál már rólla? van ismerősöd, akinek sikerült? mert ha igen akkor ott a példa rá.

Nézd, én voltam mélyhámlasztó kezelésen a kozmetikusnál már többször, ne hid nem tünteti el csak szépen halványítja. Az IPL villanófényes kezelés is csak halványított, de nem tüntette el.

Nincs ami végleg eltüntetné, és ha nem tudnád, most elmondanám, hogy a tavasz bekösdzöntével, amikor elkezd sütni a nap, ugye remélem tudod,hogy a napfény hatására felerősödnek a pgmentfoltok, májfolt, szeplő, ezért kell bekenni a szeplős, pigmentfoltos területet nafényvédőkrémmel, hogy ne erősödjön a szine. De gondolom azt is észrevetted magadon, hogy a hideg hónapokban ősszel és télen halványabbak a szeplők. Nos ekkor kell/érdemes elkezdeni halványító krémeket használni, ahogy már fentebb írtam nagyon jók az Ilcsi kozmetikumai, mert ezek szépen elhalványítják, és ha tavasztól elkezded minden nap kenni az arcodat vmilyen napfényvédőkrémmel ez a halvány hatás szépen megmarad.

www.drszaboandras.hu nála voltam IPL kezelésen, vannak képek is fent. Ha megnézed láthatod, hogy a pigmenfoltokat nem sikerült 100%-an eltüntetni de szépen elhalványítani igen.

2009. jún. 26. 08:08
 7/9 anonim ***** válasza:
bocsi 3 válaszoló voltam :) az a hosszú :)
2009. jún. 26. 08:09
 8/9 anonim ***** válasza:
jah az meg egy másik dolog, hogy nekem nem vát be az IPL, lehet egyéntől, illetve arcbőr típusától és pigmenfolttól függ, de az is lehet hogy nem voltam elég sokszor. Na mind 1
2009. jún. 26. 08:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Az Ilcsi kozmetikumok valóban hatásosak, de véglegesen nem tud eltünni..
2009. szept. 3. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!