Hajhullásra mit? :S

Figyelt kérdés

Nagyon hullik mostanában, amikor fésülöm sok van a fésűnk, akkor sokat látok a kézmosóban is.

Hajlakkot használok, meg ilyen házi pakolásokat, ha a pakolást elhagyom, javulhat a helyzet? vagy mi lenne a megoldás?

Tökmagot is eszek meg 1 répát minden reggel, aztán mégis... :S

2012. márc. 26. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Bőrgyógyászt, laborvizsgálatot, ha igazolódik a vashiány, akkor gyógyszeres vaspótlást.

Utána 2-3 hónap múlva kontrollvizsgálatot.

Ha ez volt az oka, a vaspótlástól el fog múlni, mert a pakolás nem segít, illetve ha nagyfokú a hiány, azt csak élelmiszerekkel nem lehet visszapótolni.

2012. márc. 26. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Répa, tökmag? Minek?

Hajlakkot, pakolásokat, festéket elhagyod. Sampont a patikában veszel, nem humbug gyógynövényes-homeopatánál. Elmész a háziorvosodhoz, az adjon vérvételre beutalót. Fogászhoz is menj el!

2012. márc. 26. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
A vashiányra tippelek én is. Egyél minden nap meg egy tojást és tejet is igyál. Bérescseppet is vegyél. Ha teheted vegyél Hair Clinic kapszulát és valami fejbőr vérellátást fokozó hajszeszt.
2012. márc. 26. 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem a Revalid vált be. ezlőször Biovanne-t vettem,de attól csak híztam,más hatása nem lett
2012. márc. 26. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyire hullik a hajad, akkor a hajlakkot is felejtsd el sztem, nem olyan fontos az. Egyébként fontos tudni, hogy mitől hullik, ezért amilyen ygorsan csak tudsz, menj el bőrgyógyászhoz. Ott kiderül, hogy szervi eredetű-e. Ha igen, ők majd felírnak vmit. Ha nem, akkor valószínűleg stressz okozza. Akkor meg érdemes fodrászkellékeshez elmenni, ott tudnak segíteni esetleg (amit biztosan tudok, hogy az újpesti Stop Shopban levő fodrászkellékesben a pasas hajgyógyász, és öcsémnek most ő próbál segíteni a kopaszodásában), illetve nekem anno még a Schwarzkopf Bonacure hajtermékcsaládból a hajhullás elleni vmilyen szinten megállította a hullást.
2012. márc. 26. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!